≫ 

Ermina urnisala Anabelu: Prodala si ćerku! Priznaj ko ti je platio pesmu i kako si upoznala Andreja

Njih dve su se žestoko posvađale zbog dece

  • 25
Ermina, Anabela Ermina i Anabela, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Anabela Atijas i Ermina Pašović gostovale su sinoć, 5. avgusta, u emisiji "Narod pita", gde su se skoro celu emisiju prepucavale.

Njih dve su se posvađale oko raznih stvari, a na kraju si isplivale mnoge tajne i informacije koju javnost nije znala do sada.

Emina je prvo napala Anabelu, te rekla da joj je žao što Atijasova nije iskrena i da je trebala da podrži svoju ćerku Lunu bez obzira na sve.

- Šteta što Anabela nije iskrena. Da se ulazi u rijaliti, da se kanali ćerka, prodala ju je. Da je moje dete najgore - ja bih stala uz njega. Dovodila je Lunu do nervnih slomova. Meni je ova žena fenomen - komentarisala je Ermina.

- Koliko si ti dana bila sa svojim detetom? - uzvratila joj je odmah Anabela.

Međutim, Pašovićeva je odmah okrenula priču na drugu temu, pa je upitala Atijasovu ko joj je platio pesmu.

- A. ko je tebi platio poslednju pesmu, hoćemo o tome? Da nije tvoja najbolja drugarica?! Dobra ti je bila dok ti je davala! - nadovezala se Pašovićeva.

- Davala je Luni, pitaj nju kome je davala novac! - odbrusila je Anabela.

Ermina je zatim pecnula Anabelu i za bivšeg muža Andreja, pa je napala da je čoveka razvela od žene.

- Prvo je iznela istinu o Gagiju, da bi posle imala opravdanje za sve što je posle radila. Nije mogla da podnese da je Gagi u dobrom svetlu, niti da Marko, Luna i Gagi provode vreme zajedno. Pričaj kako si upoznala Andreja? Koju od svih verzija ćeš ispričati? Čula sam od Gagija da si oduzela čoveka od njegove verenice - objašnjavala je Ermina u "Narod pita".

Video: Ćerka urnisala majku: Luna i Anabela se častile govorom punim mržnje

(N. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Doktorka

    6. avgust 2020 | 13:39

    Anabela sinoc kaze, "moj konto racun je pun" JA SAM SRECNA ZENA. E ANABELA, NOVAC NIJE SVE U ZIVOTU. PA DA LI SI ZBOG TOGA IZDALA SVOJU CERKU. SRAM TE BILO.

  • Jooooojjjjjj,

    6. avgust 2020 | 10:53

    nemojte nasu Razu sta bi mi bez nje...a i njene " Lunci ".....

  • Eeeeeej bre

    6. avgust 2020 | 12:41

    Anabela je posesivna, I alava sinoc je rekla da je srecna na kontu ima pare!!! Jel to cena da izdas cerku sto ti se poveravala, nevolis njenoq decka ok reci joj samoj ne pred milionima.Jel ona tebi birala decka sram te bilo dali se njoj dopadaju tvoji izbori postuje zboq tebe fuuuuj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA