≫ 

Andreana neće da čuje za Anu i Slađu! Tvrdi da je Sevićeva u njenom stanu učinila ono što nije smela

- Ne mogu takvima da budem ni prijatelj, niti želim. Prestala sam jer su oni prestali da budu meni - objasnila je pevačica

  • 5
Andreana Čekić, Slađa Alegro, Ana Sević Andreana više nije bliska sa Anom i Slađom, Foto: Instagram/andreanacekic, Nikola Tomić, ATA Images

Andreana Čekić objasnila je zašto više nije bliska sa Anom Sević, dodavši da se više ne druži ni sa Slađom Alegro.

- Nismo ni u kakvim odnosima, razlog je što sam što sam ja dopustila da se previše mešaju u moj privatni život. Ako sam tražila savet kao od prijatelja, ne znači da možeš da mi uđeš u spavaću sobu i odlučuješ o mojim privatnim stvarima - započela je Andreana.

- Ana je ušla u moj stan dok Marko i ja nismo bili zajedno i bacila našu sliku u kantu, zamerila mi je što smo se kasnije pomirili. Ali ja sam dobar čovek i nisam joj uzela za zlo. Međutim, ne mogu takvima da budem ni prijatelj, niti želim. Prestala sam jer su oni prestali da budu meni - objasnila je pevačica.

Dotakla se i Emira Đulovića sa kojim ima duet "Cipele".

- Saša Lazić, koji je kompozitor pesme "Cipele", smatra da mu nešto dugujem, ja smatram da mu ništa ne dugujem i da sam sve ispoštovala najbolje kako sam mogla. Kada smo promovisali "Cipele", Emir je svuda išao sa mnom u emisije, ja nigde nisam bila bez njega. To su od mene tražili i molili su me da stavim pesmu na svoj Jutjub kanal jer je u tom trenutku bio odličan po pitanju pratilaca, da bi mi pre nekoliko meseci Saša tražio sve pare od pregleda - rekla je Andreana.

- Ja sam rekla: "Drugaru, obrati se kome treba ako misliš da ti nešto pripada". Jedan veliki pozdrav za njih i zamoliću ih ovako javno da se ne zezaju sa mnom i da pričaju svakakve priče po novinama kao što su da hoću da se vratim bivšem mužu. Smešni ste! Ja sam dugo, dugo vremena samo ćutala. Preko glave mi je došlo - bez dlake na jeziku odbrusila je Čekićeva u emisiji.

- Razvela sam se i Marko se razveo, samo da kažem. Možete prestati da pišete da smo oženjeni i udati. Vereni smo - dodala je na temu verenika.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ilija Cvorovic

    6. avgust 2020 | 12:52

    Upravo me pitaju na poslu sto sam neraspolozen a ne mogu da im kazem kako mi je propao dan zbog ove vesti.

  • Diki

    6. avgust 2020 | 15:40

    Dale joj Sevicka i Sladja sut kartu pa ne zna sta ce od sebe a decko je lema non stop.

  • Ivana

    6. avgust 2020 | 21:13

    Javi opet kad dobiješ batine.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA