Najslađi i najemotivniji momenti: Ovako se Veljko Ražnatović igra sa malim Željkom

Veljko je prvi put postao otac 3. juna, kada je njegova supruga Bogdana na svet donela dečaka

  • 1
Veljko Ražnatović Foto: ATA images

Mladi bokser Veljko Ražnatović (23) uživa u ulozi oca i koristi svaki trenutak kako bi ga  proveo sa svojim sinom Željkom Ražnatovićem.

Veljko je na svom Instagramu objavio kako on i njegov naslednik uživaju, a njegove pratice je raznežio prizor emotivnog druženja oca i sina.

Dok Željko sluša dečije pesmice, Veljko se igra sa njegovim obraščićima nežno ih štipkajući. Mladi bokser nije krio sreću, te se osmehivao zajedničkom trenutku sa naslednikom.

Uživam u tome da menjam pelene, napravim igru, mackamo se, ljubimo, žena kupa bebicu. Ili treniram ili sam sa psom, večito nisam tu, ali ovo ostalo jesam. Bila je babica tu prvih 12 dana, dok nije otpao pupak, posle toga nije bilo potrebe, puna je kuća žena, sve su imale decu - rekao je Veljko svojevremen zu emisiji "Ekskluzivno".

Podsećamo, Ceca Ražnatović pokazala je koliko mali Željko liči na tatu objavivši sliku svog sina kada je bio beba i svog unuka, a njih dvojica su u tom uzrastu gotovo identični.

Kako Ražnatović sa naslednikom prvodi vreme pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Video: Veljko ima novu tetovažu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA