Katarina Grujić objavila sliku iz bolnice: "Podelila bih sa vama jednu važnu lekciju"

Pevačica je zbog jake upale mogla da ostane bez bubrega

  • 0
Katarina Grujić Kaća Grujić, Foto: ATA images

Pevačica Katarina Grujić se prisetila teškog perioda koji joj se dogodio pre tačno godinu dana, kada je zbog zdravstvenog problema u bolnici provela skoro mesec dana.

Kaća je objavila fotografiju iz bolnice na svom Instagram profilu, setila se tog događaja iz čega je izvukla jednu veoma važnu životnu pouku.

- Podelila bih sa vama jednu važnu lekciju! Pre godinu dana primljena sam u zemunsku bolnicu u teškom stanju zbog jake infekcije. Malo je reći da sam prošla kroz pakao, jer sam mogla da izgubim bubreg. Dve nedelje borbe, ušasno jake terapije, pomešana osećanja - od straha preko ljutnje... - započela je ona svoje prisećanje.

Ona ističe da se u tom trenutku odlučila da promeni životne vrednosti i svoje zdravlje i život stavi na listu svojih prioriteta.

- Tada sam se sudarila sa suštinom životnih vrednosti i postavila zdavlje na vrh liste svojih prioriteta! Zahvalna sam za svaki novi dan, osmeh, radost. Čuvajte sebe i svoje najmilije - poručila je Katarina putem storija na Instagramu.

Podsetimo, Kaća je nedavno uplovila i u ljubavnu vezu sa fudbalerom Crvene zvezde, Marko Gobeljićem.

Katarina Grujić Objava Katarine Grujić, Printskrin: Instagram/katarinagrujic.doll Verified

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA