Prija usled otkazanih nastupa misli na sve: Mnogima je teško, svom bendu sam ponudila pomoć

- Moramo da se izborimo i da sačekamo da sve ovo prođe - rekla nam je Aleksandra

  • 17

Pevačica Aleksandra Prijović bila je na odmoru u Monte Karlu sa porodicom Živojinović, a nakon povratka u Beograd otkrila je sve detalje putovanja.

Kako je istakla, ona nije tip osobe koji se razbacuje novcem, te joj finansijski ne pada teško što trenutno ne radi, već je i članovima svog benda ponudila pomoć, ukoliko im to bude bilo protrebno u nekom trenutku.

- Odlično je bilo u Monte Karlu, ali zasad smo u Srbiji. Nemamo nikakve planove za putovanja - rekla nam je Aleksandra i dotakla se trenutne situacije sa nastupima, koji su otkazani zbog korone.

- Avgust je ceo otkazan, nema nastupa. Verujem da je mnogima teško u ovoj situaciji, ali šta da radimo. Moramo da se izborimo i da sačekamo da sve ovo prođe. Rekla sam svom bendu da sam tu, ako bude bila potrebna bilo kakva pomoć - rekla je Prija za Telegraf.rs.

- Imali smo dosta zakazanih nastupa, ali onda su otkazani. Bolje je svakako da sačekamo. Inače se ne bahatim, živim potpuno normalno. Nije potrebno da se razbacujem, nisam ni štedljiva, a i ne razbacujem se. Tačno sam na zlatnoj sredini - dodala je pevačica.

Aleksandra bila na otvaranju retorana Viktora Živojinovića, koji je istakao da Prija neće pevati u njegovom lokolu, jer je muzički program drugačije zamišljen.

- Nije me ni pitao da pevam, ali podržavam njegov program - kroz osmeh je rekla Aleksandra i dodala da se Viktor i te kako razume u ugostiteljstvo.

Kompletan razgovor sa Aleksandrom pogledajte u videu na početku teksta:

Video: Prija sluša savete baka Koronije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sanja

    9. avgust 2020 | 11:53

    Za običan narod izgleda bahata ali kada se uzme u obzir da je superzvezda ipak je ostala normalna.

  • majalena

    9. avgust 2020 | 13:06

    Pa iskreno da ti kazem,bahatis se.Botega sandale od 900 eura,nisu skromnost.Mislim,tvoje pare,mozes sa njima da radis sta hoces,ali da si skromna i da zivis “normalno” nije tacno.

  • Marija

    9. avgust 2020 | 11:48

    Ne bahati se, al letuje dvije sedmice na jahti u Monacu 😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA