≫ 

Nikolina nakon izbacivanja na ulicu: "Od tri slovenska kriminalca na svetu naletiš na jednoga..."

Voditeljka je reagovala na Instagramu

  • 12
Nikolina Pišek Nikolina Pišek Foto: ATA images

Voditeljka Nikolina Pišek, kako tvrdi, imala je problema na letovanju u Kašteli i da je iz vile, zajedno sa svojom porodicom isterana na ulicu. Ona je za sve okrivila vlasnika objekta u kojem je boravila.

Uredno smo sklopili ugovor s agencijom i platili pola iznosa unapred, ni ne sluteći da ćemo biti isterani, poniženi i pokradeni - rekla je Nikolina za "Slobodnu Dalmaciju":

Nikolina se nije oglašavala, sve do sada. Ona je na Instagramu objavila kratku poruku.

- Rok me bejbe! Koji je najbolji vic o Hrvatima i Slovencima? Da od tri postojeća slovenska kriminalca na svetu naletiš na jednoga! - napisala je Nikolina.

"Nadam se da ćete uzeti advokate", napisao je Nikolini jedan pratilac na Instagramu.

Inače, vlasnik vile je negirao krivicu.

- Uništavali su mi kuću. I premda sam ih na to stalno upozoravao, nisu prestajali, a na kraju su mi još i zapretili. Uvek se trudim oko gostiju, nikada pre, ponavljam, nikada ni sa kim nisam imao problema

Evo i objave Nikoline Pišek:

Video: Trudim se da budem mudra: Evo kako Nikolina Pišek vaspitava ćerku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Juca

    9. avgust 2020 | 22:55

    Oni misle ako su platili zakup vile da mogu da rade sta hoce, unistavaju, jos poveli i kuce. E, pa ne moze se parama bas sve kupiti. A i trebali su da povedu kucnu pomicnicu sa sobom, ako vila nije imala poslugu, da cisti njihov nered, jer ne verujem da su oni sposobni, ni vaspitani da ciste za sobom. To je taj soj ljudi novokomponovanih bogatasa, imam jednu prijateljicu koja zivi u Londonu i dobrostojeca je, nasa a udata za Engleza, koja bukvalno razbacuje stvari i garderobu po podu, kada sam je pitala zasto to radi, rekla je da ima poslugu i sta bi oni inace radili nego sklanjali njenu garderobu sa poda.E, to su skorojevici.

  • Kosa

    9. avgust 2020 | 22:10

    Nikolina i njen muž su dnooooo dnaaaa

  • Boža zemunac

    9. avgust 2020 | 22:22

    Ženo šta ćeš tamo ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA