"Ako vetar dune, u kom delu Beograda ću te videti?": Ana novim slikama pokrenula lavinu komentara

I ovog puta Nikolićeva je dobila "more" komplimenata, ali i po neki savet da bi možda trebalo da se ugoji.

  • 3
Ana Nikolić Ana Nikolić, Foto: Instagram/ananikolicofficial

Pevačica Ana Nikolić (41) od kada je svoju liniju dovela do perfekcije i smršala čitavih 50 kilograma za samo nekoliko meseci, ne prestaje da se fotografiše u provokativnim odevnim kombinacijama.

Ana je postala pravi ljubitelj slikanja, s obzirom na to da skoro svaku svoju kombinaciju u kojoj izađe, ona prvo fotka, a zatim i objavi na društvenim mrežama.

Ovog puta njen crna uska haljina sa šlicom do kuka pa iz nekoliko uglova pokazala svoje noge, što je izazvalo veliku pažnju njenih pratilaca.

Naime, pevačica je u izazovnoj haljini pozirala na ulicama srpske prestonice, a uz celu kombinaciju je ukombinovala i crne sandale sa visokom potpeticom.

Kako je u gornjem delu bila zatovrena, dok je u donjem delu duboki šlic otvarao Anine mršave noge, ona je i ovog puta dobila "more" komplimenata, ali i po neki savet da bi možda trebalo da se ugoji.

"Strašno šta uradi, Anči. Noge kao motka", "Ne znam šta će biti ako dune vetar, u kom delu Beograda ću te videti...", "Premršava, ali lepa", "Ludilo zgodna", "Nikad lepše nisi izgledala", "Udebljaj se", "Samo osobe koje ne vole i ne poštuju sebe, ne raduju se svom odrazu u ogledalu, mogu pisati ovako zle komentare. Draga Ana, prelepa si i debela i mršava, kakva god da si, ako se sviđaš sebi i ne traziš ni od koga potvrdu za svoju lepotu, tada si najlepša", neki su od komentara.

Video: Ana Nikolić šalje pozdrav hejterima: Ovo je Sparta

(N. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nenad

    11. avgust 2020 | 14:50

    I ona misli da je ova pozadina za sliku cool?

  • 😎

    11. avgust 2020 | 16:34

    Ajde bre smaraš, došle mlađe, lepše, bezobraznije. Ti si rekla sta si imala.

  • Dejan

    11. avgust 2020 | 17:49

    Ana aktivno traži muža u doba korone :) Prvi put je stvarno našla sjajan primerak, teško je to ponoviti :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA