≫ 

Ivica Dačić pomaže Tanji Savić da vrati sinove: Muž nema pravo da joj oduzme decu!

Pevačica je nakon višemesečne borbe odlučila da ceo slučaj prijavi nadležnim organima i policiji

  • 28
Ivica Dačić, Tanja Savić

Tanja Savić, Ivica Dačić, Foto: Marko Jovanović, ATA Images

Pevačica Tanja Savić na mukama je već nekoliko meseci jer ne može da vidi i čuje svoje sinove, koje je njen suprug Dušan Jovančević, kako ona kaže, u aprilu bez njenog znanja odveo u Australiju.

Tanja je čvrsto odlučila da će se boriti za svoje sinove, pa se tako poslednjih dana često oglašavala i javno otkrila da su joj deca kidnapovana od strane muža.

Pevačica je otkrila i da je izbegavala takav epilog, ali da je na kraju bila primorana da o svemu obavesti i srpsku i australijsku policiju i potraži pomoć od njih.

Kako sada tvrde pojedini mediji Tanji će u ovoj teškoj borbi pomoći ministar spoljnih poslova Ivica Dačić koji će se i lično angažovati da se Savićevoj vrate sinovi.

- Činimo sve što je u našoj moći da pomognemo Tanji Savić da dođe do dece. Uključili smo Ministarstvo pravde. Po Haškoj konvenciji, on nema pravo da joj uzme decu - saopšteno je iz kabineta ministra za Telegraf.rs.

Podsetimo, Tanja kroz porodičnu agoniju prolazi još od aprila, kada je Dušan bez njenog odobrenja odveo decu u Australiju. Njoj je kako ona kaže do nedavno bio omogućen video poziv preko kog se često čula sa svojim naslednicima, međutim ni na taj način više ne može da komunicira, s obzirom na to da joj se muž i njegova porodica ne javljaju.

Kako se takođe spekuliše poslednjih dana, Tanjinom mužu zbog ovog poteza preti i zatvorska kazna do čak 30 godina.

Video: Pričalo se da imaju probleme u braku, a Tanja Savić samo dodaje ulje na vatru: Moj muž isključivo gleda samo sebe

(N. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • EL...

    12. avgust 2020 | 11:27

    On je odveo decu pre Uskresa , ona tek sada ukapirala ? U početku je živela punim plućima , nije marila za decom . Dokle više o njoj i relacija BG - Australija ? Sad se miri pa svađa , i sve u krug ! Bez njenje saglasnosti nije mogao decu da vodi u beli svet ! Sada bi i ona za Australiju ali ne može zbog korone kao ?, zašto nije sa njima ?

  • Anika

    12. avgust 2020 | 10:23

    Srbija - zemlja bez odgovornosti. Uhapsiti odmah radnika na kontroli pasoša koji nije tražio saglasnost majke da deca napuste Srbiju. Odatle treba krenuti.

  • Joca

    12. avgust 2020 | 11:24

    Ivica je pomogao onoj gospodji u slučaju sa turcinom. Tako da nema veze sto je Tanja pevačica ili anonimus. Bravo Dacicu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA