"Čemu drama?!" Nikolina objasnila šta će njoj i mužu na odmoru 65.000 € u kešu i nakit od 208.600 €

- Žena sam koja obožava nakit i volim da ga menjam - poručuje Nikolina

  • 30
Nikolina Pišek, Vidoje Ristović

Vila iz koje je par izbačen, Foto: Nikola Tomić, Printskrin: Youtube/Dalmatinski portal

Nikolina Pišek Ristović upitana je zašto su ona i muž Vidoje Ristović na odmor poneli 65.000 - 68.000 evra u kešu, te nakit u iznosu od 200.000 evra.

Sve to, kako voditeljka tvrdi, nestalo im je iz vile koju su rentirali, a iz koje su izbačeni.

Suprug je podigao novac iz jedne banke u Splitu jer potpisujemo ugovor za kuću u Zagrebu i to je trebala da bude kapara. Što se tiče nakita, ne znam čemu drama? Žena sam koja obožava nakit i volim da ga menjam. Zašto ja to ne bih nosila sa sobom ako je moje vlasništvo? Vidoje je pak strastveni ljubitelj satova, to mu je ljubav - objasnila je Nikolina za Slobodnu Dalmaciju.

Podsetimo, oni su detaljno naveli šta im je nestalo i koliko košta.

Spisak nestalih stvari:

Novac u gotovini - 65 do 68 hiljada eura

Muški sat Custos (18.000 evra)

Sat Rolex Daytona rose gold (35.000 evra)

Narukvica Cartier Love s brilijantima (40.600 evra)

Muški sat Pierre Kunz (zlato) 13/50 (25.000 evra)

Ženski prsten Cartier Panther (25.000 evra)

Chopard prsten 3.75 ct (belo zlato) vrednosti 65.000 evra.

Podsetimo, par je sa decom izbačen iz vile u Kaštelima, koju su rentirali na 14 dana za 20.000 evra.

Muž vlasnice vile je nakon incidenta rekao da su mu "uništavali kuću", nakon čega je Nikolina dostavila snimke nastale te noći, a na kojima se vidi u kakvom je stanju nekretnina.

Pogledajte snimke koje je voditeljka dostavila našem portalu:

Uništavali kuću? Evo, tu su video snimci pa možete videti kako izgleda devastirani enterijer vile. Tako valjda želi opravdati razbojničku krađu kojom smo oštećeni za 270 hiljada evra gotovine i dragocenosti koje su nam odneli iz vile. Tvrdim da je sve iscenirao kako bi se domogao vrednih stvari i gotovine, a sumnjamo da je i agencija bila u sve to upletena - kaže Nikolina aludirajući na vlasnika vile.

- Ženu koja je trebalo da nam bude na raspolaganju 24 sata dnevno nije se nijednom javila, a i vlasnika agencije bi teškom mukom dobili. Vlasnik je bio jako dobro upoznat što imamo kod sebe jer je svaki dan dolazio u vilu, što je krajnje neuobičajeno i nije primereno pa smo se žalili vlasniku agencije koji nam je rekao da je on malo specifičan iznajmljivač i da su ga smirili, ma što to značilo. Usto, enterijer i eksterijer pokriveni su video nadzorom - nastavila je.

Vidoje Ristović tužio je slovenskog preduzetnika Roka Galea (49), supruga vlasnice vile, protiv koje je pre nekoliko godina Državno tužilaštvou Varaždinu navodno pokrenulo postupak zbog utaje poreza u aferi fiktivnoga trgovanja zlatom, tvrde hrvatski mediji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jjj

    12. avgust 2020 | 12:21

    sve te stvari imaju serijski broj i gps cak i pasos i mogu lako da se pronadju, tako da “ne znam cemu drama”... takve stvari se ne nose na more i plazu i cuvaju se u sefu...

  • tea

    12. avgust 2020 | 13:35

    kupices novi kad naplatis od osiguranja,do tad nosi bizu ili ono sto ti je ostalo.

  • Petrana iz CG

    12. avgust 2020 | 12:36

    Dobro je da znamo da se u Zagrebu nema gdje podic novac,nego da setamo sa kesom ili skoknemo u Splitsku banku, ne sprdaj se ,bolje se ne oglasavaj,nesto smrdi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA