Snežana Đurišić otkriva kako je za 60 dana smršala 21 kg: Jela sam samo jednu stvar i pila njen sok

Suvišne kilograme je dobila dok je bila u poseti kod svoje ćerke u Americi

  • 40
Snežana Đurišić Snežana Đurišić, Foto: Nikola Tomić

Pevačica Snežana Đurišić je prethodna dva meseca vredno radila na sebi, a kao rezultat svoje marljivosti i discipline izgubila je značajan broj kilograma.

Naime, pevačica je za samo dva meseca uspela da smrša 21 kilogram, a osim svoje vojničke discipline u tome joj je pomogla i dijeta sa lubenicom.

Ona je u prethodnom periodu bukvalno živela na ovom povrću, jer je samo jela i pila sok od lubenice.

- Suvišne kilograme sam dobila dok sam bila kod ćerke u Americi. Tamošnja kultura ishrane savršeno se uklopila sa hedonistom u meni. Taj višak me je motivisao da se povežem sa vojnikom u sebi i da se dva meseca pridržavam specijalne ishrane. Jela sam samo lubenice i pila sok od njih, te tako smršala 21 kilogram - kaže pevačica.

Snežana kaže da voli da uvek bude u kondiciji, pa upravo iz tog razloga ima i personalnog trenera sa kojim radi dva do tri puta nedeljno.

- Imam trenera koji sa mnom radi dva do tri puta nedeljno. S obzirom da sam bila sportista u mladosti, veoma vodim računa o tome da sam u dobroj kondiciji - objasnila je pevačica.

Kako ona kaže, zbog brzog života i svojih mnogobrojnih obaveza ne stiže baš uvek da se hrani zdravo, a i veliku slabost ima prema slatkišima.

- Zbog posla kojim se bavim tempo života ume da mi bude veoma brz. Umem da budem disciplinovana i da po potrebi praktikujem neki poseban režim ishrane. Sada sam najviše fokusirana na jačanje imuniteta, pa  kombinujem raznovrsnu ishranu sa dosta šetnje. To mi baš prija. Na slatkiše sam posebno slaba! Nekada ih izbegavam, a nekad sebi dam oduška i uživam u njima - ispričala je Snežana za Informer.

Snežana je žena koja ima čvrst karakter, pa je tako neke namirnice odlučila da potpuno izbacila iz ishrane kada je počela pandemija korona virusa.

- Potrudila sam se da iz svakog obroka izbacim hleb, a odrekla sam se i slatkiša. To mi je pomoglo da održim dobru liniju jer se manje krećem - zaključila je pevačica.

Video: Snežana otkrila u kakvim je odnosima sa sinom nakon što je izašao iz zatvora

(N. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Huan

    12. avgust 2020 | 16:37

    Kakva vojnicka displina. Pa ona je vec 20 godina sa dobrim viskom kilograma.

  • Ja

    12. avgust 2020 | 18:16

    Pa gde su slike kad je dobila tih 20kg da vidimo razliku? Meni ona ista sad i pre. Nikad mršava, uvek debeljuskasta.

  • Vesna P.

    12. avgust 2020 | 18:42

    Lubenica ima visok glikemijski indeks i ovakvom ishranom je dodatno opteretila i ugrozila pankreas, a samim tim i svoje zdravlje. Cudi me da je doktor Vanja na to nije upozorio. Izgleda da mu se zuri da postane dobrostojeci udovac, pa da se na miru posveti dopisivanju i slanju fotografija mladjim damama putem drustvenih mreza. U tome je vec bio uhvacen, ali mu je Sneza progledala kroz prste, jer ocigledno ne zeli da bude sama, a imponuje joj da ima pored sebe mladjeg doktora. Nema to veze sa koronom, ovo je njen ocajnicki pokusaj da ga zadrzi, pa pored toga sto umesto njega placa zakasnele alimentacije njegovoj deci, pokusava i da se izbori sa kilogramima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA