≫ 

Seka Aleksić uklanja tetovaže! Prva koju briše je ona koju nikako nije mogla da sakrije

Pevačica ima 8 tetovaža, barem onih vidljivih

  • 2
Seka Aleksić Foto: Instagram/seka_aleksic

Pevačica Seka Aleksić poznata je kao ljubitelj tetovaža, kojih na telu ima nekoliko, ali je nakon više od deset godina odlučila da neke od njih ukloni.

Ona je na svom Instagram profilu pokazala kako izgleda proces laserskog uklanjanja tetovaže, a prva koje će se "rešiti", jeste ona koju ima na šaci.

- Rešila sam da uklonim nekoliko tetovaža - napisala je Aleksićeva uz fotografiju nastalu na samom procesu, gde je jedan deo crteža skoro uklonjen.

Aleksićeva ima tetovaže na svakom delu tela, ali je primetno da na ponekim novijim fotografijama na društvenim mrežama, verovatno uz pomoć neke aplikacije, uklanja iste.

Samo na leđima pevačica ima tri oznake na telu: jednu duž kičmenog stuba, na kojoj piše nešto kineskim slovima, na jednoj lopatici se nalazi tekst, koji se čita vodoravno, dok je na drugoj tekst tetovaže okrenut uspravno.

Seka na desnom ramenu ima tetovažu zvezda, koje se pružaju skoro do lakta, a na istoj ruci ima crtež, koji je odlučila da ukloni. Na levoj ruci pevačica iznad lakta ima crtež, ali i ispod, sa unutrašnje strane ruke.

Pevačica na desnoj nozi, na članku, ima malenu tetovažu, koja za razliku od ostalih nije upečatljiva. Koje će tetovaže ukloniti Seka, ostaje da vidimo, a u galeriji u nastavku teksta pogledajte mesta na kojem se nalaze, kao i kako izgledaju svi Sekini crteži na telu.

Video: Planiramo još dece: Seka Aleksić sa sinom izašla iz porodilišta gde ih je sačekalo iznenađenje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ceca

    13. avgust 2020 | 11:46

    E pa dobro se setila.Omladino gledaj i izvuci pouku.Skida se isključivo laserom i to iz više puta.😰

  • Ime

    13. avgust 2020 | 11:50

    Tako je to kad se tetoviras radi mode i bez smisla. Uvek ce se to videti i izledace prljavo... tada je imitirala Neke poznate sa tim tetovazama (cini mi se rijanu), sad joj je naravno to sve glupo jer to mozda rijani nesto znaci, ali seki nista naravno. Inace sam protivnik trajnih stvari na telu-covek se menja i razvija kako stari i svasta bi na sebi promenio, ali nekako se treba odupreti yrajnim stvarima ako bas nisi 100% siguran da je to to

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA