Pakao voditeljke Dnevnika sa korona virusom: Bolovi, muka... Tata mi je pod prozor donosio hranu

- Ležale smo, lečile se, merile temperaturu... moj tata nam je na prozor donosio hranu - napisala je Ivona

  • 9
Darko Lazic Ivona Pantelić, Foto: ATA Images

Voditeljka Dnevnika na RTS-u Ivona Pantelić objavila je da je bila zaražena korona virusom.

Ivona je početkom 2019. godine pobedila rak dojke, pa je četiri meseca odustvovala sa posla, kako bi se zaštitila od virusa, međutim, ipak su se ona i njena ćerka zarazile, a kako je napisala, imala je ozbiljne simptome.

- I eto... posle preležane korone, ponovo na poslu. Četiri meseca je prošlo, od poslednjeg pročitanog Dnevnika... držite mi pesnice. Prvo nisam radila, čuvajući se da ne dobijem koronu i na tome hvala mom glavnom uredniku i direktoru, koji su bili uporni i sačuvali i mene i druge od zaraze... - napisala je voditeljka na Instagramu.

- Kažem namerno i druge, zato što sam se zarazila van radnog mesta i bilo bi više posledica da sam tih dana dolazila u televiziju... tako da smo bolovale samo moja ćerka i ja... nije bilo lako. Temperatura, bolovi, malaksalost, muka. Misliš, korona se dešava nekom drugom. Ali, ne - objasnila je Ivona.

- Ležale smo, lečile se, merile temperaturu... Moj tata nam je na prozor donosio hranu... Sve, sve, ali kada sam videla stotine sveže napunjenih boca s kiseonikom kako na Infektivnoj klinici tovare na kamione i razvoze dalje, na to nema šta da se kaže - napisala je u objavi voditeljka i dodala:

- Može samo jedno - da se čuvamo svi i da čuvamo sve oko nas. I koje znamo i koje ne znamo. Maske, maske, pranje ruku, možda je to postalo dosadno da se sluša, ali ne budimo prenosioci, ne budimo nemarni inicijatori nečije bolesti i nesreće nekog deteta koje će ostati bez roditelja, rođaka, prijatelja... bolesti koja za neke može da bude kobna. Hvala svim lekarima, oni su pravi heroji!

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Ivona Pantelic (@ivonapantelic) on

Video: Nadam se da će i oni mene negde nahvaliti!!: Dragana Kosjerina o saradnji sa Neletom i Okijem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • oooo

    13. avgust 2020 | 10:55

    Jadna Ivona , zar i ovo da je snadje ! Drži se ! Ne daj se !

  • Ana

    13. avgust 2020 | 17:47

    Neka ti Bog da zdravlja

  • Mrcke

    13. avgust 2020 | 16:05

    Joj mukice, a kada prehladis i isto imas temp. imas li i tada iste simptome???????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA