≫ 

Da li se Severina zarazila koronom na ovoj žurki? Pogledajte kako se provodila na zabavi usred dana

Ono što je evidentno, Seve nije nosila masku

  • 4

Pevačica Severina Kojić objavila je na svom Instagram profilu da je pozitivna na korona virus. Kako je objasnila, ona nema nikakve simptome, a njen sin Aleksandar je negativan na COVID 19.

- Dakle, da, imam pozitivan test, nemam simptome, zarazila sam se od bliske osobe, verovatno po povratku u Zagreb, a ne tokom letovanja u Dalmaciji. Budući je ta osoba juče dobila pozitivan test, odmah smo sin i ja išli na ponovno testiranje, jer je naš prvi nalaz bio za oboje negativan.i - navela je Severina u svojoj objavi.

Kojićeva je početkom avgusta, kako su preneli hrvatski mediji, u mestu Bol na ostvru Brač. Zajedno sa jednom njenom prijateljicom zabavljala se u jednom baru usred dana. Seve se dobro provodila i đuskala, a oko nje je bilo puno ljudi.

Ono što je primetno jeste da Severina nije imala masku na sebi. Naravno, odmah se postavlja pitanje da li se ona zarazila koronom na ovoj žurki ili ne.

Severina tvrdi da nije.

Pogledajte kako se Severina provodila na žurki usred dana na snimku na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA