Posle pljačke bankomata i izlaska iz zatvora Romana je ovde pronašla mir

Pevačica je 1. avgusta puštena iz zatvora, nakon čega je deportovana u Beograd

  • 10
Romana Panić Foto: ATA images

Pevačica Romana Panić nakon izlaska iz zatvora u Austaliji, doputovala je u Beograd pre nedelju dana, a sada je svoj mir pronašla u rodnoj Banja Luci.

Romana je na svom Instagram profilu objavila fotografiju u uskoj haljini, koja je istakla njenu figuru, tako da se jasno vidi koliko je ona smršala.

Ona pozira u prirodi, a svi su primetili blagi osmeh, te nema sumnje da joj priroda i te kako prija. Pevačica je svoj mir pronašla u Banja Luci, gde se nalazi i njena porodica, sa kojom se nije videla nekoliko meseci zbog boravka u zatvoru.

Romana je u Autraliji uhapšena zbog pljačke bankomata sa izvesnim Filipom M. Ona je 1. avgusta puštena iz zatvora, u kojem je zbog pljačke bila od 25. juna. Međutm, kako je odslužila dve trećine kazne, ona je zbog dobrog vladanja puštena.

Njen dečko ostao je da robija, a iako su u obavezi da do dinara vrate sav novac koji su ukrali ili da kroz društveno korisni rad vrate dug, pevačica je ipak uspela da se izvuče iz toga.

Podsetimo, Romana nakon izalaska iz zatvora piše knjigu, a kako se spekuliše biće i jedan od učesnika rijaliti programa "Zadruga 4", koja počinje kroz nekoliko nedelja.

Gde je Romana pronašla mir, kao i njene fotografije po dolasku u Beograd, pogledajte u galeriji u nastavku teksta.

Video: Snimili smo Romanu Panić na bankomatu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bez blama

    17. avgust 2020 | 15:03

    Da sam na njenom mestu mene bi sramota bila provirim iz kuce. Lopov!

  • Aleksa

    17. avgust 2020 | 15:51

    Takvima je lako naći mir kad nemaju savest.

  • Janko

    17. avgust 2020 | 15:25

    Da je pronasla vakcinu protiv korone nebi imala ovoliku medijsku paznju. Izgleda danas se u ovoj drzavi jedino isplati biti lopov. Znaci li to ako hoces da budes poznat i da zaradis velike pare i budes pozvan u rijaliti da objasnis kako se isplati biti lopov onda trebs da budes lopov.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA