Kristijan Golubović potpisao posebnu klauzulu ugovora: Zbog ovoga bi mogao da ostane bez honorara

Kristijan je još pre nekoliko meseci potpisao ugovor, čiji detalji do sada nisu bili poznati

  • 5
Ami G show

Foto: ATA images

Kristijan Golubović jedan je od učesnika "Zadruge 4", a navodno prema ugovoru, ukoliko fizički bude maltretirao druge učesnike rijalitija ostaće bez honorara.

On je navodno za učešće u novoj sezoni Zadruge, koja počinje kroz nekoliko nedelja, dobio 150.00 evra, od kojih mu je 50.000 uplaćeno unapred, dok će ostatak dobiti u dve rate. Prvu će dobiti nakon tri meseca u rijalitiju, a šet meseci od ulaska i drugu ratu, piše Kurir.

Kako je u prethodnim rijalitijima umeo fizički da se sukobi sa drugim takmičarima, Kristijanu je u ugovoru klauzula u kojoj piše da ukoliko nekoga udari, ostaje bez naredne rate honorara.

Navodi se da je Kristijan bez problema potpisao i pristao na pomenutu stavku u ugovoru, a kao što je poznato, na "Farmi 6" imao je fizički obračun sa Tijanom Đuričić, Semirom Džankovićem i Radetom Lazićem.

Podsetimo, iako su se tokom pomenutog rijalitija Krstijan i Stanija Dobrojević, koja takođe ulazi u Zadrugu 4, držali zajedno, njih dvoje su sada žestoko zaratili.

Nakon što je Kristijan izneo tvrdnje da je Stanija navodno bila trudna tokom "Farme 6", ona mu je uputila otvoreno pismo u kojem ga je brutalno prozvala, a ni on njoj nije ostao dužan, pa joj je uzvratio istom merom.

Video: Kristijan Golubović otkriva: Žena mi ni posle 4 godine nije oprostila Staniju!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    19. avgust 2020 | 08:20

    Zaista smo dotakli dno kad kriminalac mora u rijaliti programu da radi da bi zaradio! 😂😂😂🤣🤣🤣

  • Krlja

    19. avgust 2020 | 07:30

    Dobio je avans,a kad izadje bice duzan pinku...on glumi mangupa,a sve se svodi na psovanje i fizicke nasrtaje 😂😂😂

  • Alek

    19. avgust 2020 | 01:31

    Znaaaciii u napred se znaa koliko ce min.ostati posto se vec zna period otplate xD Akoo narode samo glasajte daaa ostanee xDDDDDD

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA