≫ 

Nini Radulović se nakon borbe sa korona virusom pogoršalo stanje drugog zdravstvenog problema

- Dok sam bila bolesna od korona virusa, ležala sam danima prvo u bolnici, pa kod kuće i problem se prolongirao - rekla je voditeljka

  • 7
Nina Radulović Nina Radulović Foto: Instagram.com/nina_radulovic_official/

Nakon borbe sa korona virusom, Nina Radulović susrela se sa novim-starim zdravstvenim problemom. Naime, lepa voditeljka muku muči sa diksus hernijom.

Nina nije zabrinuta, ali rešila je da se pozabavi ovim problemom.

- Problemi sa kičmom su uvek usko povezani sa stresom, nespavanjem, neaktivnošću, prekomernim sedenjem, stajanjem, ili lošim držanjem. Posebno loše za kičmu je ležanje, što je u mom slučaju okidač za akutne probleme. Dok sam bila bolesna od korona virusa, ležala sam danima prvo u bolnici, pa kod kuće i problem se prolongirao. Sada se polako oporavljam i idem redovno na terapije - rekla je Nina za i dodala da će štikle retko kada nositi:

- Štikle inače nosim retko, tako da se u tom smislu ništa bitno nije promenilo. Za fotografisanje ili neko specijalno snimanje, sigurno ću se pomučiti.

U slučaju eventualne operacije, ako terapija ne da rezutate, Nina je rekla sledeće:

- Nisam mnogo plašljiva kada su takve stvari u pitanju. Ako lekar kome verujem bude insistirao na tome, a prethodno nijedna terapija duže vreme ne bude davala rezultate, odlučiću se za šta budem morala. Za sada nema potrebe da se razmišljam o tome.

- U mom slučaju pristup koji podrazumeva kombinaciju kiropraktike i manuelne terapije je očigledno ključ. Uz malo istezanja i vežbi, stanje mi se bitno popravlja. Bolove sam u početku rešavala lekovima, a sada kada su se smanjili, našla sam neke položaje koji mi ublažavaju nelagodnost. Inače terapije mi imaju najvažnije mesto u agendi, tako da se prema njima usklađujem - zaključila je Nina Radulović za Blic.

Video: Nina Radulović o borbi sa korona virusom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maki

    21. avgust 2020 | 12:31

    Draga Nina,problemi sa kicmom nikako ne mogu biti povezani sa stresom i nespavanjem.Jos nisam cuo da je neko dobio diskus herniju od stresa i nespavanja.

  • Baca

    21. avgust 2020 | 14:30

    Ja cu da joj ispravim kicmu, nikakav problem.

  • Mara

    21. avgust 2020 | 12:31

    Karma je čudo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA