≫ 

Dado Glišić: Izvinjavam se Ceci Ražnatović zbog laži koje je Zerina iznela o njoj

Glišić je najavio još jednu tužbu protiv Zerine

  • 6
Zerina Hećo, Dado Glišić, Ceca Ražnatović Foto: ATA Images

Zerina Hećo iznela je tvrdnje da ju je pevač Dado Glišić navodno psihički i fizički zlostavljao, ona je izjavila i da joj je on navodno pretio folk zvezdom Cecom Ražnatović.

Glišić je negirao Zerinine optužbe za nasilje, kao i da je u bilo kom trenutku u njihovu priču umešao Cecu. Dado je istakao da on i Ražnatovićeva sarađuju na njenom novom albumu, te da je Zerina ljubomorna na nju zbog toga.

Dado se putem svog Instagram naloga oglasio i javno izvinio Ražnatovićevoj zbog laži, kako je napisao, koje je iznela Zerina o njoj.

- Normalno je da za godinu dana provedenih sa mnom, taj neko raspolaže detaljima, da može vrlo dobro da uveže priču i da prilgodi kako njoj u tom momentu odgovara, posbeno ako je neko dobar glumac i manipulator. Samo što je priča ovaj put potpuno izvrnuta i u potpunosti netačna - napisao je pevač.

- Ne treba zaboravti da me je ta osta osoba prethodnih godinu dana u medjima hvalila: da sam je spasio, pomogao, da sam je skinuo sa alkohola i svih drugih poroka, sve dok je nisam ostavio. Ona je odjedanput promenila celu priču. Ko ovde laze, dokazaće sud - piše u objavi.

- Što se tiče pretnji, da sam dotičnoj pretio mojim saradnicima i prijateljima je apsolutna neistina, i nema nikakve logike da ja njoj pretim. Svi koji me poznaju, a i cela javnost zna da svoje probleme rešavam sam - napisao je Dado i dodao:

- Što se tiče pretnji da sam joj pretio sa Cecom Ražnatović je neverovatna laž. I te kako je bila upoznata da radim na Cecinom novom albumu i jako je bila ljubomorna zbog toga, a to je od pre neki dan potvrdila u emisiji na TV Pink.

- Nema nikakve sumnje da je imala dva cilja. Prvi cilj je bio da se zakači za našu najveću muzičku zvezdu na Balkanu, dobije medijsku pažnju i u tome je delimično uspela. Drugi cilj je bio da pokuša Cecu i mene da zavadi, što nije uspela, niti će - napisao je Dado na Instagramu.

- Ovim putem se javno izvinjavam Ceci Ražnatović zbog neprijatnosti koju je javno doživela. Ja sam kriv, dozvolio sam nekome da mi uđe u život, ko mi nije bio prijatelj, ko je samo želeo korist. Za ovo ću posebno da je tužim - zaključio je Glišić.

Video: Zerina Hećo se trese i plače ispred policijske stanice: Je l treba neko da me ubije?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Komsinica Cica

    21. avgust 2020 | 18:26

    Sta se desavalo, to samo oni znaju, a sud neka resava..Ali jedno je ocigledno, da je Zerina u losem psihickom stanju, veoma lose izgleda, te da joj je adekvatno lecenje neophodno..Suvise je to sto se u takvom stanju vuce po emisijama, lajvovima. Itd...Spas joj je uz dete i majku...ako ona to shvata...

  • Sta si

    21. avgust 2020 | 19:15

    Trazio sa njom ? Ne razumem pojedine muskarce !

  • Bajka

    21. avgust 2020 | 21:54

    Pa gde se zakači za ovaj propalitet. Ona ne valja prvo svom detetu, majci a ni drustvu..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA