≫ 

Andrija Kuzmanović o krizi: Ne rade ni Bred Pit i Šon Pen, nemam šta da se nerviram

Srpski glumac kaže da ne može promeniti svet, pa neće da se nervira

  • 3

Andrija Kuzmanović iskreno je govorio o situaciji u kojoj su se našli srpski glumci zbog pandemije korona virusa koja je prouzrokovala potpunu stagnaciju kada je njihov posao u pitanju.

Kaže, nije mu prijala pauza i smatra da publici nedostaje pozorište, jer glumci leče duh.

- Gledao sam da se odmaram što više. Shvatio sam da, ako je stalo Šon Penu i Bredu Pitu, stalo je i meni, tako da... Nemam ja tu šta mnogo da se nerviram, niti da probam da promenim svet, jer je nemoguće. Nije mi prijalo i ne prija mi i dalje što ne rade pozorišta, a neke druge stvari puštaju da rade, jer, kao, baš u pozorištima će ljudi da se razbole, a putuju masovno autobusima, avionima... Ništa bliže se ne sedi ni u pozorištima - rekao nam je Andrija.

- Mislim da bi pod hitno, i zarad duha ljudi, morala da počnu da rade pozorišta, jer ako lekari leče telo, mi lečimo duh. Bez obzira što izađeš sa predstave nekad uplakan, nekad radostan, ali mislim da pozorište sad već nedostaje i publici. Ajde nama koji radimo i živimo od toga, ali mislim da već nedostaje i publici - kazao je Kuzmanović pred našom kamerom.

Kompletnu izjavu pogledajte u videu na početku teksta.

Inače,  Andrija je dobio glavnu ulogu u seriji "Zlatni dani", koja se očekuje od jeseni na televiziji "Pink". I u ovoj seriji njegova partnerka je glumica Tamara Krcunović, sa kojom se nekoliko puta "ženio i razvodio".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Febo

    22. avgust 2020 | 15:13

    Ma da ,ti si u njihovom rangu

  • Vodolijax

    22. avgust 2020 | 13:54

    Ali Bred i Šon imaju love da više i ne moraju da rintaju.......blago njima kad rade iz zadovoljstva a ne zato što moraju.

  • Y

    22. avgust 2020 | 13:37

    Mitrović tebe lebom hrani, šta ima da se brineš i nerviraš!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA