≫ 

Mirka uputila snažne reči podrške silovanoj koleginici: Trpela je nešto što je van svake pameti

- Žao mi je što sada znam da je koleginica, neko iz moje branše, pretrpeo nasilje i ćutao o tome - rekla je glumica

  • 11
Danijela Štajnfeld, MIrka Vasiljević Foto: Youtube, ATA Images

Glumica Danijela Štajnfeld prepoznatljiva je po ulozi u jednom od najpopularnijih domaćih filmova, "Ivkova slava" iz 2005. godine, u kom je igrala lepu Mariolu, devojku u koju je bio zaljubljen Svetislav (Nikola Đuričko).

Danijela je u dokumentarcu "Drži me čvrsto" rekla kako ju je silovao jedan moćnik iz domaće filmske industrije. Ona je tada imala 21 godinu, a navodno je zbog pakla koji je preživela pobegla u Ameriku.

Dokumentarac je Danijela nedavno predstavila na Filmskom festivalu u Sarajevu, a u ostvarenju je intervjuisala i žrtve i zlostavljače, ali i ispričala šta se njoj dogodilo.

Glumica Mirka Vasiljević oglasila se nakon saznanja šta se desilo njenoj koleginici, a Danijeli je uputila snažne reči podrške.

- Primetila sam da se Danijela nije pojavljivala na raznim događajima, ali sam mislila da se posvetila sebi van karijere i da je sve u redu. Žao mi je što sada znam da je koleginica, neko iz moje branše, pretrpeo nasilje i ćutao o tome - rekla je Mirka.

- Mogle smo da imamo prijateljstvo i zajedno sarađujemo, kao što se družim sa Ivanom Zekićem mimo snimanja koje završavamo u Beogradu, koji je bio s njom u klasi, a sada čujem da je ona trpela nešto što je van svake pameti i što nije zdravorazumski - rekla je glumica za Alo.rs.

Ne podržavam ni jednu vrstu nasilja i niko ne treba da se uopšte usuđuje da sudi bilo kome prema polu, opredeljenju i slično. Vaspitana sam tako da u svakom trenutku pričam o problemu, da ništa ne guram pod tepih i da u porodici nema tabu tema - ispričala je Mirka.

- Znam da je svaki problem 30% bliži rešenju kada ga podelite sa svojim najbližima - zaključla je glumica.

Inače, nakon "Ivkove slave" Danijela je igrala u seriji "Ranjeni orao", u kojoj je tumačila Donku, a pojavljivala se i u serijama "Ono naše što nekad bejaše" i "Vratiće se rode".

Video: Manje me boli glava, ne gledam gde i što je tagovan: Mirka Vasiljević zbog Vujadina nema društvene mreže

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • фебо

    22. avgust 2020 | 23:06

    Трпела 15година,па ова ко анабела из задруге

  • Racki

    23. avgust 2020 | 05:59

    Sto nisi prijavila..drugarice ni sad nije kasno

  • Trange-frange

    22. avgust 2020 | 22:34

    Sto ne kaze, ko je taj majmun?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA