≫ 

Trudna najpoznatija rijaliti preljubnica! Tri braka joj propala, sad krije ko je otac deteta

Marijana i Nemeš mnogima su bili i ostali omiljeni rijaliti par, a ova Dalmatinka odavno je život nastavila bez njega

  • 9
Marijana Čvrljak Marijana Čvrljak, Printskrin: Youtube/VELIKI BRAT

Marijana Čvrljak (36) koju Srbija pamti po učešću i pobedi u Velikom Bratu 2011. godine, posle tri razvoda čeka dete, ali identitet oca krije.

Hrvatica je trudnoću je potvrdila u telefonskom razgovoru za RTL Exkluziv, ali nije htela da otkriva detalje. Misteriozna je i oko pola bebe, kao i o imenu oca deteta.

Čvrljakova je ostala upamćena kao devojka koja je, nakon nekoliko dana provedenih u Velikom Bratu, imala seks sa Nikolom Nemeševićem, čime je pred kamerama pokazala kako vara svog supruga, s kojim je tada imala trogodišnju ćerku.

Suprug Čvrljak odmah je najavio razvod braka od Marijane, koju je upoznao preko interneta.

Marijane se tad odricao i njen otac Ivan Kovačević.

- Ona je za mene mrtva! I za mene i za njenu majku koja je na tabletama. Ona neće više preći moj prag, a mislim da je i sa svojim sestrama završila. Ne mogu shvatiti da je moje dete to moglo napraviti! - ljutito je i bez zadrške tada govorio Ivo, inače penzionisnai ratni vojni invalid iz Knina.

Ova Dalmatinka je 2011. šokirala i izjavom: "Ko krade taj i ima, ko ima, budi mu prijatelj".

Prvi muž, kog je prevarila, bio je Ivan Čvrljak.

Potom se udala za Nemeša, njenu ljubav iz rijalitija, a u treći brak stupila je sa konobarom Tomislavom Grizeljom zvanim Gricko, iz Vinkovaca.

- Više nismo zajedno, neću više biti s njom, ne želim više da čujem za nju, ne pitajte me ništa vezano za nju - izjavio je Tomislav nakon razvoda, za 24sata.hr.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA