≫ 

Emina Jahović u vezi sa zgodnim programerom? Da bi pevačici bio bliže odseda u hotelu

Emina i njen novi dečko navodno su viđeni zajedno u blizini njene vile u Turskoj

  • 11
Emina Jahović Foto: ATA images

Pevačica Emina Jahović navodno je uplovila u ljubavnu romansu sa programerom softvera Ronom Gurćajem, pišu turski mediji.

Emina i Ron navodno su u vezi mesec dana, a mediji navode da su njih dvoje oprezni, te da se kriju kako bi svoju romansu sačuvali za sebe, daleko od očiju javnosti.

Iako ne žele javno da se eksponiraju, turski mediji pišu da su Emina i Ron nekoliko puta viđeni zajedno, u blizini pevačicine vile u Turskoj.

Ron navodno odseda u hotelu, koji je nedaleko od pevačicinog porodičnog doma, u kojem ona živi sa sinovima, kako bi joj bio što bliže.

Emina i turski pevač Mustafa Sandal venčali su se 2008. godine, a razveli nakon deset godina braka iz kojeg imaju sinove Javuza i Jamana.

Nakon razvoda, Emina je uplovila u vezu sa tusrkim milijarderom, biznismenom Sadetinom Saranom, ali su raskinuli prošle godine u oktobru.

Pevačica se nije oglašavala ovim povodom, a sudeći po njenim objavama na društvrenim mrežama, izgleda zadovoljno i srećno.

Video: Emina Jahović i Mustafa Sandal ponovo zajedno, a povod je nikada lepši!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA