≫ 

Teodora Džehverović je prava bomba, a svi kažu da ona i njena snajka liče! Koja vam izgleda bolje?

Mlada Adriana našla se na meti komentara da je, kako pišu na društvenim mrežama, "Teodora Džehverović 2"

  • 23
Teodora Džehverović, Adriana Kadar

Printskrin: Instagram/adrianakadar

Adriana Kadar, devojka brata Teodre Džehverović, Save Džehverovića, svojim izgledom privlači pažnju, a mnogi kažu da snajka i zaova veoma liče.

Teodora i Adriana veoma su bliske, druže se, zajedno putuju, a mlada šminkerka ulepšava pevačicu za nastupe i javna pojavljivanja. Nakon što je Teodora postala brineta, boju kose promenila je i njena snajka, pa sad imaju identične frizure.

Obe devojke imaju zanosnu figiru i isturenu guzu, kao sličan stil kada je u pitanju garderoba, te se zbog svega mlada Adriana našla na meti kritika da je, kako pišu na društvenim mrežama, "Teodora Džehverović 2".

Iako je neki kritikuju zbog previše sličnosti, dugima to ne smeta, već smatraju da to što liči na svoju zovu može da joj bude samo kompliment.

Podsetimo, Teodorin brat Sava i Adriana upoznali su se kada je ona bila maloletna. Sava je tada radio kao profesor u školi koju je ona pohađala, a Adrina je imala 15 godina.

Uprkos razlici u godinama, ali i pritisku javnosti, tokom Teodorinog učešća u Zadruzi 1, Sava i Adriana su opstali, a on ju je zaprosio prošle godine.

U galeriji u nastavku teksta pogledajte Adrianine i Teodrine fotografije, pa procenite da li i koliko snjka i zaova liče:

Video: Teodoru dečko i snajka bacili obučenu u bazen

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eeee

    24. avgust 2020 | 11:50

    Kakve kompleksasice.Ugradile silikone gde god su mogle,ova Teodora je toliko iritantna,peči se kada prica,otkada je ugradila silikone samo sto gola ne hoda,kao da samo ona ima.... tekstovi pesama...katastofa... svaki spot samo da je gola... ova mala nju kopira,pa njena majka idi po rijalitiju i vaspitava tudju decu,neka pogleda svoju... Ps. Kako ovu Teodoru nije sramota pred bratom ovako da se slika u ovim pozama? Imaju li oceve,deke,striceve?Svega imaju,osim morala.

  • Ja

    24. avgust 2020 | 13:01

    Ma odvratna,umislila da je neka riba,ne peva lepo,ima skikav glas,sto je naj gore providna

  • Mara

    24. avgust 2020 | 17:43

    Hahahahahaha kolicka zena sta je ovo. 70cm

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA