Više se ne kriju! Ovo je dečko Dragane Mitar: Ozbiljan izraz lica, a na telu tetovaža Ostroga

Dragana i njen dečko trenutno su na zajedničkom odmoru

  • 30
Dragana Mitar Printskrin: Youtube/RTV Pink Official

Bivša rijaliti učesnica Dragana Mitar više ne krije dečka, izvesnog Đorđa Gajića, sa kojim trenutno uživa na odmoru na Zlatiboru.

Dragana i Đorđe su na početku su veze, a nekadašnja članica grupe Models krila je identiten svog izabranika. Međutim, Gajić je na društvenoj mreži Instagram objavo fotografiju sa bivšom zadrugarkom.

Iako je preko njenih očiju stavio stiker, jasno je, po kupaćem kostimu, i delu lica koji se vidi, da je na pomenutoj fotografiji Dragana. Đorđe grli Draganu, dok ona njega ljubi u obraz, a svima je za oko zapao njgov izgled, koji privlači pažnju.

Đorđe je krupan, a na telu ima nekoliko upečatljivh tetovaža. Naime, na levoj strani stomaka, Draganin dečko ima istetoviran manastir Ostrog.

Podsetimo, Dragani i njenom partneru na Zlatiboru društvo pravi i njen sin Jovan, kome se izgleda i ne dopada to što njegova mama ima dečka.

Naime, Joca je navodno u lajvu na Instagramu rekao kako je tužan, jer spava sam, dok njegova mama spava sa novim dečkom.

Video: Edo priznao da je ćušnuo Draganu, a onda progovorio o seksu nakon žestoke svađe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lena

    24. avgust 2020 | 15:26

    Fujjj!I opet fuuujjjjjj....

  • Miki

    24. avgust 2020 | 15:24

    Jel ovo ona sto je plakala na Pinku da je ona dobra majka a da muz hoce da joj uzme dete i stan,da je normalna drzava kao sto nije ,ona bi ti uzela dete.

  • Zis

    24. avgust 2020 | 15:21

    Obavezno da je upoznas sa mamom,da se zena obraduje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA