≫ 

Noletova Jelena oduševila žene trikom koji ne košta baš ništa, osim nekoliko iscepanih krpica

"Prelepa si", "Vau, dobar trik", "Prirodna lepotica", "Hvala ti što si nas podsetila na ovo", "Lepo, ležerno, nežno", "Uvek nosi lokne", neki su od komentara na Jelenin snimak

  • 50

Jelena Đoković zabavljala se na svoj način, dok je njen suprug, najbolji teniser sveta Novak Đoković pobeđivao Rikardasa Berankisa, 30-godišnjeg Litvanca.

Naime, lepa Noletova žena pokazala je ženama kako da naprave prirodne lokne, ali ne sa mnogo muke i potpuno besplatno, samo sa malim krpicama koje mnoge žene obično dobiju kad iscepaju neku staru belu majicu.

"Prelepa si", "Vau, dobar trik", "Prirodna lepotica", "Hvala ti što si nas podsetila na ovo", "Lepo, ležerno, nežno", "Uvek nosi lokne", neki su od komentara na Jelenin snimak.

Video pogledajte na početku teksta.

Podsetimo, Nole je Rikardasa pobedio sa 7:6 i 6:4 posle sat i 41 minuta igre u teniskom centru "Bili Džin King" u Njujorku.

Najbolji teniser planete Novak Đoković pobedio je u prvom takmičarskom meču posle pola godine pauze zbog pandemije korona virusa.

Novak većim delom meča nije mogao da pronađe svoj ritern, a uz to ga je ozbiljno mučio vrat, pa je teško predvideti kako će se sa tom povredom situacija dalje odvijati.

Nesreća je da me sada boli posle šest meseci. Smeta mi prilikom servisa, ali je bolje nego što je bilo juče i prekjuče, tako da je to dobar znak. Nadam se da će sve biti u redu - rekao je Đoković posle meča.

VIDEO: Đoković: Presrećan sam zbog povratka na teren, ali je čudno bez publike

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA