≫ 

"U doba pandemije napraviću koncert, a onaj kome to smeta, može da sedi kod kuće i da plače od muke"

- Na mom koncertu će pravila okupljanja biti onakva kakva do tog datuma odrede - rekao je pevač

  • 10
Aca Lukas Aca Lukas Foto: A. Nalbantjan

Pevač Aleksandar Vuskanović, poznatiji kao Aca Lukas, održaće koncert 29. septembra na stadionu Tašmajdan u Beogradu. Folker je otvorio dušu i o ovom događaju govorio bez dlake na jeziku.

U doba pandemije ću da napravim koncert, a onaj kome to smeta, može da sedi kod kuće i da plače od muke. Da sam lopov, krao bih, da sam zidar, zidao bih kuće, ovako kao pevač mogu samo da pevam i da pravim koncerte. Od toga samo budale mogu da prave pompu - rekao je Aca Lukas u intervjuu za "Alo!" i dodaje:

- Na mom koncertu će pravila okupljanja biti onakva kakva do tog datuma odrede. S druge strane, ako uopšte ne bude mera i potrebe za njima, radovaćemo se. Ako bude zabrana okupljanja, napraviću onlajn koncert putem interneta - priča pevač i nastavlja:

- Ukoliko mi dozvole da pevam pred 50 ljudi, pevaću kao da ih je 55 hiljada. Ma jednom čoveku ću pevati, ali ću pevati u inat svima onima koji od mene prave monstruma i dižu frku oko moje odluke da napravim koncert - naveo je Lukas, koji je besan na narod koji ga osuđuje:

- Pandemija treba da počisti sve te idiote, pa da konačno ostanu samo normalni. Bar da znamo na čemu smo u ovoj zemlji u kojoj je sve više nenormalnih ljudi. Ne mogu ja jedan da promenim sve te budale koje vole da im bude loše i ne samo to, već da bude loše i drugom - rekao je Aca, a onda se osvrnuo na pojedine kolege:

- Glavni problem estrade jeste taj što niko od tih loših pevača neće da se pozabavi svojom karijerom i time što nije zanimljiv ni u svom selu nego mu je super da prozove čika Lukasa - rekao je Lukas i dodao da neke njegove kolege ne mogu da popune ni omanji klub:

- Činjenica je da 90 odsto estrade ne bi moglo da napravi koncert sve i da se uvedu pravila da narod mora da ide. Ma sve i da stručni tim sa doktorom Predragom Konom na čelu naredi celoj naciji da ide na njihove koncerte, niko ne bi došao da ih sluša. Ni tada ne bi napunili omanji klub, a kamoli neku veću halu ili „Tašmajdan“. Zato je pametnije da se ne oglašavaju dok se to ne promeni, a verujte mi na reč da neće skoro - naveo je on.

Video: Hit odgovor Ace Lukasa na jedno naše pitanje: Ne zanosim se ja na bankini!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kole

    29. avgust 2020 | 10:34

    Bravo Aco,bravo care.....

  • Zoca

    29. avgust 2020 | 11:22

    Žalosno je što ljudi kojima je majka priroda podarila dobar glas misle da su time po nekom automatizmu dobili i pamet.

  • Majkl Džondar

    29. avgust 2020 | 11:17

    Lik gubi kontakt sa realnošću.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA