≫ 

Jovana Jeremić u suzama ispričala bolnu ispovest: Nisam dobra majka

Voditeljka je u svojoj ispovesti iznela potresne detalje iz života

  • 15
Jovana Jeremić Jovana Jeremić/Printskrin: Youtube/Uroš Božić

Jovana Jeremić je jedno od vodećih i omiljenijih lica Hepi televizije koja je popularnost stekla vodeći rijaliti šou, a sada vodeći jutarnji progaram koji beleži rekorde gledanosti.

Svoju nikad ispričanu priču i traume iz detinjstva, ali i sadašnje stavove, iznela je u emisiji "Glamur specijal".

Jovana je odrasla u Ljigu i uvek se izdvajala od drugih, jer je bila najbolji učenik i đak generacije.

Svoje detinjstvo je provodila učeći, nemajući ni malo slobodnog vremena i sve to da bi osvajala nagrade na republičkim takmičenjima. Iako je bila najbolja, preživela je ogromne traume od direktora osnovne škole u koju je išla, a kasnije i veliko šikaniranje, kao i vršnjačko nasilje drugara iz odeljenja.

Jovana je oduvek bila veliki borac i imala je samo jedan cilj, a to je da bude najbolja, te zato napušta svoj rodni grad i prelazi u Beograd, gde je stvarala svoj medijski i materijalni kapital.

Lea je kruna njene ljubavi sa političarem Vojislavom Miloševićem, ali ona za sebe smatra da nije dovoljno dobra majka, jer ne posvećuje dovoljno vremena svojoj mezimici zbog posla kojim se bavi.

Emisiju uz koju će mnogi zaplakati možete pogledati u nedelju od 19:55 časova na Hepi televiziji i u "Glamur specijalu" čućete nikad ispričanu emotivnu i potresnu ispovest Jovane Jeremić.

Video: Jovana Jeremić: Volela sam Cecu i onda kada su je svi mrzeli

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Svetlana

    29. avgust 2020 | 21:47

    Neko jutro sam gledala jutarnji. Vokabular nula kao da vodi rijaliti a ne jutarnji.Citiram jednu njenu reč " profuknjača". Ja bih kao neko ko nije novinar prevela tu reč u promiskulitetna pošto je bila tema u vezi glumice silovane. A u studiju su bili ozbiljni gosti i ozbiljna tema.

  • Dj

    29. avgust 2020 | 22:56

    Svi mi imamo tuzne price e evo ja sam u sirotinji bila a vise u skolu sam isla bosa jer nisam imala sta da obujem pa me ucitelj drzao u cosku a majka kada sam imala 14 godina otisla u tudju zemlju da nam zaradi za hleb vise sam bila dladna nego sita kome ja da ispricam da se neko sazali i na nas nego samo na javne licnosti

  • Realna gradjanka

    30. avgust 2020 | 10:21

    Ako si se vec kao licnost ostvarila kao sto kazes, pokusaj da se lecis od kompleksa ja pa ja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA