≫ 

Biković očarao Srpkinje i Ruskinje fotografijama iz bazena: Da gledamo u vodu ili u tebe?

"Mokrim" slikama glumac je napravio bum na društvenim mrežama

  • 7
NSAD STUDIO OTVARANJE Miloš Biković/Foto: JAROSLAV PAP

Jedan od najpopularnijih glumaca u Srbiji i Rusiji, Miloš Biković, očarao je ženski pol fotografijama iz bazena, pa komentari neprestano pljušte.

Iako je otkrio da je u pitanju radno "brčkanje" i kapljice vode prekrivaju njegov torzo, glumac je munjevitom brzinom zaludeo kako Srpkinje, tako i Ruskinje.

- Da li ovde trebamo gledati u vodu ili u tebe? - jedan je od komentara na srpskom jeziku, dok su mu obožavateljke iz Rusije mahom ostavljale komentare kako je zgodan.

- Ono kad zameniš dan za noć... ali zbog posla, ne zbog zadovoljstva... - opisao je Miloš mokre slike koje je objavio na Instagramu.

Evo i objave:

Video: Biković zabagovao u pokušaju da da savet o bivšim devojkama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Buljko

    30. avgust 2020 | 10:28

    Na planeti zvanoj,,Instagram"nema nesrećnih ljudi,nema bolesnih,debelih,nesavršenih,nema neuspešnih,nema ružnih,svi zgodni i lepi...ne jede se hleb i pašteta već kavijar i brusketi,na planeti Instagram su svi nasmejani,nema depresivnih i nervoznih,ne kupa se u kadi nego u bazenu,niko ne smrdi i ne ide u wc,niko ništa ne radi,svi uživaju u životu....samo je jedan problem:NE POSTOJI!!!

  • Mux

    30. avgust 2020 | 10:39

    Jel to onaj hrvat!?

  • фебо

    30. avgust 2020 | 11:02

    Јел се то сликао у хрватској

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA