≫ 

Goca Tržan: Raši bih oprostila čak i prevaru, ali ima nešto što nikada ne bih

Ključ njihovog uspeha je iznad svega poštovanje

  • 18
Goca Tržan, Raša Novaković Goca Tržan i Radomir Novaković/Foto: Instagram/gocatrzan

Goca Tržan već je duže vreme u srećnom braku sa 14 godina mlađim Radomirom Novakovićem i, kao što je nekoliko puta već govorila, razlika u godinama im uopšte ne smeta.

Upoznali su se zahvaljujući muzici, zajedno rade, a ključ njihovog uspeha je poštovanje.

- Nas dvoje smo običan par, za nas smo mi potpuno obični. Meni je najlepše na svetu, ali se poštujemo pre svega. Oboje smo emotivni, moj muž je dupli rak, on je moj muški odraz u ogledalu. Da sam muško bila bih on ili mnogo gora - izjavila je Goca za Kurir televiziju.

Istakla je i da je koketiranje "sa strane" njoj sasvim u redu i da bi suprugu oprostila čak i prevaru.

- Ja sam inače koketa, moj muž isto voli da flertuje, to radi predamnom. Prava reč je koketiranje, ne flert, to je ljudski. Nismo mi ludaci, svingeri... Kada mora da se druži, voli da se udvara, to je normalna stvar, socijalna inteligencija. Neka idiotkinja mi je napisala nešto tipa: "On zaslužuje mladost i lepotu, ti si svoje proživela, pusti ga". Pa, nisam ja zatvor! Ostavila sam taj komentar, ona je sve rekla o sebi, ništa o meni. Ima mnogo glupih komentara, ja volim duhovite, čak i kada su maliciozni. Već sam oguglala, u ovoj zemlji je dozvoljeno da imaš starijeg muža, a meni je sve sasvim u redu - objasnila je pevačica.

Ipak, postoji nešto što svom suprugu nikada ne bi oprostila.

- Jedino što ne želim je da Raša kupi motor, izuzetno je rizičan, ljudi često ne znaju da voze, to je beskompromisno ne. Ostavila bih ga bez razmišljanja da se oda alkoholu i drogi, nemamo o čemu da razgovaramo - zaključila je.

Video: Goca Tržan: Nas troje smo porodica koja mnogo vremena provodi zajedno

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baraba

    31. avgust 2020 | 07:28

    Tako i treba živeti kako ti odgovara i koga si ti izabrao a ne dušebriznici sto morališu sa tastature. Ne znaju da zive svoj zivot bez virenja u tuđi.

  • Bgd

    31. avgust 2020 | 07:33

    Ja sam njenih godina i izgledam bolje od nje. Ne mogu da zamislim vezu sa deckom koji sin moze da mi bude.

  • Gogili

    31. avgust 2020 | 10:53

    Samo da bude u javnosti.....da priča svašta.....bleskasta.....jedino što ume ,je....da peva!!!!!!!!!!! A to niko ni ne primećuje od njenih uvek preteranih pričanja bez kraja i bez početka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA