≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Snežana Dakić ima novi posao

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Trebala mi je promena, kao i posao koji mi pruža nezavisnost i kreativnost - kaže nekadašnja voditeljka

  • 12
Snežana Dakić Snežana Dakić Foto: Nikola Tomić

Nekadašnja voditeljka Snežana Dakić pohvalila se da ima novi posao. Kako je navela na Instagramu, dobila je licencu za posrednika nekretnina.

Moj novi posao. Dragi svi, zelim da vam javim da sam usla u svet nekretnina. Položila sam zvanicni strucni ispit i dobila licencu za posrednika (broj 3562). Radim za jednu od vodećih privatnih kompanija za procenu vrednosti kapitala i imovine i za posredovanje u prometu i izdavanju nepokretnosti( zemljiste, objekti, stambeni i poslovni prostori kao direktor za korporativne komunikacije i VIP klijente. Verujem da ce moji kontakti i i iskustvo u komunikaciji, kao i poznavanje stilova zivota, dizajna i trendova, biti znacajan resurs za ovaj posao - napisala je Snežana.

Dakićeva ne krije zadovoljstvo što je promenila zanimanje.

- Trebala mi je promena, kao i posao koji mi pruža nezavisnost i kreativnost. Ovo je oblast u kojoj spajam svoje poznavanje stila života, mode i ljudi sa građevinskim sektorom. Povezujem ljude na jedan novi način: od kupaca i prodavaca nekretnina, do stručnjaka za opremanje enterijera i unutrašnje uređenje. Ideja mi je dao moj drug, inače vlasnik privatne kompaniji za procenu vrednosti kapitala i imovine i za posredovanje u prometu nepokretnosti. Položila sam stručni ispit, dobila licencu i evo me na novom projektu. Za sada učim novi “zanat” koji mi se jako sviđa i potpuno me ispunjava. Imam izuzetnu podršku mojih divnih kolega i nisam ni sanjala da ovaj posao može biti toliko uzbudljiv i zanimljiv - rekla je ona za portal Nova S.

Video: Nezgodno je kada se imidž starlete preseli u svakodnevni život

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA