Senidah promenila lični opis i postala opasnica: Da li biste prepoznali ovu vatrenu ženu?

Ona je imala crnu, plavu, smeđu i crvenu boju kose

  • 8
Senidah sa novom frizurom Foto: Instagram/senida_h

Popularna pevačica Senidah poznata je kao neko ko voli da eksperimentiše sa izgledom, te nije čudno što je ponovo potpuno promenila imidž.

Senidah je promenila svoju frizuru, pa više nije atraktivna plavuša, već vatrena crvenokosa. Sudeći po reakcijama njenih fanova, pevačici nova boja kose odlično pristaje.

Ona je na svom Instagram profilu objavila fotografije na kojima je u uskoj haljini, dok je njena nova frizura dala poseban pečat seksi izgledu.

Senidah je često menjala imidž, pa je tako bila smeđa, crna, plava, uz različite nijanse i dužine kose, a sada je crvenokosa, što je oduševilo njene pratioce.

"Opet si najlepša", "Ne, lepša si kao plavuša", "Udaj se za mene!", "Božanstveno izgledaš", samo su neki od komentara ispod pevačicine objave.

Kako izgleda Senidah kao crvenokosa, ali i njene transformacije kada je frizura u pitanju pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Video: Senidah u beloj bundi projurila crvenim tepihom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA