≫ 

"Verovali ili ne, venčah danas Milutina Mimu Karadžića!"

Mima važi za večitog neženju

  • 13
Milutin Mima Karadžić Foto: ATA Images

Fotografija glumca Milutina Mime Karadžića sa "crkvenog venčanja" izazvala je brojne rekcije i gomilu komentara na društvenim mrežama.

Igor Bojović, upravnik pozorišta Boško Buha objavio je na Instagramu fotografiju na kojoj je Mima u neobičnom stajlingu, sa krunom na glavi, dok ispred njega i žene stoji pop koji ih venčava.

- Verovali ili ne, venčah danas Milutina Mimu Karadžića! - napisao je Igor u opisu fotografije koja je izazvala brojne reakije na društvenim mrežama.

Iako su mnogi pomislili da je Mima stao na ludi kamen, u pitanju je scena sa snimanja serije "Drim tim", gde Karadžić igra lik Čalije, a u istom projetku videćemo i Lazara Ristovskog.

"Krajnje je vreme!", "Verovatno u sklopu serije ili filma, teško da je drugačije", "Kakva fotka", samo su neki od komentara ispod objave. Mimu mogi nazivaju "večitim neženjom", a on je ranije istakao da nije saglasan sa titulom koju su mu dodelili.

- Nisam nikakav večiti neženja, jer sam pobornik braka. Nekoliko puta sam, po nekoliko godina, živeo sa svojim partnerkama, ali jednostavno sam smatrao da nam potpis kod matičara nije neophodan - rekao je Mima jednom prilikom.

- Moglo je da me zakači da se oženim pre 20 godina, a na taj potez mogu da se odlučim i za dvadeset dana. Ne bežim od braka, ali mi se jednostavno nije desio - ispričao je tada glumac.

 
 
 
View this post on Instagram
Verovali ili ne venčah danas Milutina Mimu Karadžića!A post shared by Igor Bojovic (@drigiboj) on

Video: Kakav car! Mima Karadžić se ovako bori protiv korona virusa, mnogi mlađi da mu pozavide

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • djetic

    1. septembar 2020 | 19:56

    kupi kartu u jednom pravcu za podgoricu.povedi i andriju milosevica pa se vencaj po novom zakonu u crnojgori.

  • alal vera alal vera

    1. septembar 2020 | 19:51

    venca ce se on u crnoj gori po novom zakonu mozda voli momke do sad nije imao priliku za to.kuma ce biti andrija milosevic..tako da tamo mogu i da ostanu

  • Vx

    1. septembar 2020 | 19:55

    Jel'on to ima ispod sakoa majicu siledžijku

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA