Darko Lazić se osušio, garderoba mu visi, a svi su primetili jedan detalj na njegovom telu!

Drako je smršao više od 70 kilograma

  • 22
Darko Lazić Foto: ATA Images

Popularni pevač Darko Lazić pojavio se na lekarskom pregledu učesnika "Zadruge 4", a zbog  gubitka kilograma svi su u pevača gledali u neverici.

On je naglasio da neće ući u rijaliti, već da je došao da podrži prijatelje. Lazića na prvi pogled mnogi nisu prepoznali, ali kada su shvatili o kome se radi, pevač je privukao veliku pažnju prisutnih.

Darko je na sebi imao crne pantalone i svetlu majicu, a kako mu je zbog kilaže garderoba ranije bila pripijena uz telo, mnogima izgleda kao da odeća na njemu sada visi.

Nakon što je smršao 70 kilograma, kako izgleda, Lazić i dalje radi na gubitku kilaže, ali jedan detalj na njegovom telu svima je zapao za oko.

Laziću se ispod majice jasno vidi višak kože, na stomaku i u predelu grudi, što će pevač lako rešiti odlaskom u teretanu i redovnim vežbanjem.

Darko se po dolasku na lekarski pregled zadrugara pozdravio sa Jovanom Tomić Matorom, a kako sada izgleda pogledajte u galeriji u nastaku teksta:

Video: Darko Lazić uživao na ručku, a onda je počela oluja! Pevač kisne ispod suncobrana, ali bezuspešno

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • šumadinac

    1. septembar 2020 | 22:56

    Evo i ja sam primetio da on još nije u zatvoru!!!

  • Miki

    1. septembar 2020 | 23:13

    Preteraste I daru I meru sa njim kao da je on primer mladima pisite nesto o mladima I talentovanim gimnazijalcima I studentima Koji osvojise toliko priznanja u svetu, a ne o ovom Koji pod hltno trba da odlezi zatvor za Ono sto je ucinio.

  • Mara

    1. septembar 2020 | 23:17

    Sve ce se sredit mlad je tek poceo zivot. Ali ako ne promijeni sebe samoga ovo ga nece spasit. Sve je imao i glas i karijeru i liniju i zenu i dijete, pa nesto nije valjalo...evo druga sansa sto malo ko ima posle onakve nesrece..evo praticemo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA