Nakon objave o spontanom pobačaju, Tamara Đurić pokazala trudnički stomak

Na snimcima se jasno vidi ispupčeni stomačić

  • 1

Tamara Đurić je sredinom jula ispričala da je imala spontani pobačaj, ali sudeći po snimcima na društvenim mrežama izgleda je da Tamara ipak u drugom stanju.

Naime, Đurićeva pozira u uskoj haljini i jasno se vidi ispupčeni stomačić. Kako je ona uvek bila mršava i imala je trbušnjake, a osim stomaka nema ni grama viška, njeni pratioci komentarišu da je drugom stanju.

"Kako sad trudna, objavila je da je izgubila", "Jesi li to trudna? ", "Zar si trudna? Čestitam!", neki su od komentara ispod Tamarine objave.

Kontaktirali smo Tamaru koja nije želela da komentariše pomenute snimke, ni da potvrdi, ali ni demantuje da je trudna govoreći da imamo razumevanje što ne želi da priča o tome.

Podsetimo, ubrzo nakon što je objavila da čeka devojčicu sa svojim dečkom Nikolom, Tamara je ispričala da je u trećem mesecu trudnoće izgubila bebu.

- Tačno je da sam izgubila bebu, tako je Bog hteo. Prebolela sam koronu na nogama, radila sam antitela, a onda sam pre pet dana prokrvarila. Ne bih više da govorim na tu temu - izjavila je tada Tamara Đurić.

Tamarine snimke na kojima se jasno vidi stmak, zbog kojeg mnogi komentarišu da je ipak trudna, pogledajte u videu na početku teksta:

Video: Trudna Tamara Đurić saznala pol deteta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 👿👿👿👿👿👿

    2. septembar 2020 | 16:59

    Ala ova laze za sve pare ! Imala spontani , a sad vec ponovo toliki stomak , izvadi bre to jastuce sram te bilo lazljivice ! Posle spontanog mora da se pauzira bar od 3-6 meseci . NE LAZI !!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA