Zilha tužila Draganu Mitar: Zbog ovoga joj traži odštetu od pola miliona dinara

Dragana je tokom Zadruge 3 imala aferu sa Zilhinim mužem

  • 12
Dragana Mitar, Zilha Karsik Foto: Instagram/zzilhaaa, Marko Jovanović

Zilha Karišik, žena Edisa Fetića navodno je tužla Draganu Mitar, koja je imala aferu sa njenim suprugom, prenosi Pink.rs.

Tokom "Zadruge 3" Edis i Dragana bili su javno u vezi, dok je Zilha ćutala o svemu, ali je kako izgleda, sada odlučila da Dragani sve "naplati".

Zilha je bivšu ljubavnicu svog muža navodno tužila za uvredu časti i imena, a od nje potražuje odštetu u vrednosti od čak pola miliona dinara.

Podsetimo, tokom rijalitija Dragana i Edis imali su zajedničke planove za budućnost, ali posle izlaska iz Zadruge njih dvoje su ipak raskinuli.

Dragana ima novog dečka, a Fetić, prema pisanju medija, moli svoju suprugu za oproštaj i želi da mu se ona posle svega vrati.

- Mi zajedno nismo pa nismo. Ako je odlučio da vrati ženu, ja mu želim sreću. Slao je i meni tako, te pesme. Ja podržavam, s obzirom da ima decu sa njom i ako je shvatio neke stvari, ja ću ga podržati... Ja mu želim da bude srećan, da li će to biti sa njegovom suprugom ili ga možda čeka nešto novo - rekla je pre nekoliko dana Dragana u emisiji "Zadruga - narod pita".

Video: Edo Torta o svojoj ženi Zilhi i deci: Ona mi nije ništa, al mi je troje rodila

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • novi pazar

    2. septembar 2020 | 10:09

    Da li ce Zilhu da tuzi Edova bivsa dugogodisnja devojka kojoj je Zilha unistila vezu?

  • Milos

    2. septembar 2020 | 10:03

    Tuzba je dogovOr izmedju nje i Ede , da opeljese Draganu sta je "zaradila" hahahahah

  • 🙄

    2. septembar 2020 | 08:25

    Zena po imenu Zilha podseca na grube Crnogorke 😄 uopste nemam pojma ko su ove dve dame, samo da iznesem utisak na osnovu fotografije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA