≫ 

Nakon golog selfija, Stanija objavila još bezobrazniji snimak - sa novim grudima u krupnom planu

Starleta ima još nekoliko dana da pokaže čime raspolaže, ali sigurni smo da će to raditi i u Zadruzi

  • 20

Stanija Dobrojević ući će za samo četiri dana u Zadrugu 4, gde će biti zajedno sa Kristijanom Golubovićem, sa kojim nije u dobrim odnosima još od njihovog zajedničkog učešća na Farmi.

Stanija ovih dana maksimalno na društvenim mrežama ističe svoje atribute, mada su oni već dobro poznati svima, a verujemo da će gledaoci imati prilike da ih gledaju i u novoj sezoni Zadruge.

Pre ulaska u rijaliti je navodno potpuno doradila izgled i podvrgla se nekim estetskih zahvatima kako bi sve usavršila, između ostalog "nabacila" je i nove grudi, a priča se kako će provocirati najviše Kristijana.

Nakon skoro potpuno golog selfija iz kupatila kojim je podgrejala atmosferu na Instagramu, objavila je snimak sa grudima u prvom planu.

Obzirom na to da u Zadruzi ona lično neće moći da koristi društvene mreže, sigurni smo da će sve to u ovih nekoliko dana nadoknaditi, tačnije do ulaska u karantin.

- Samo nove vibracije - napisala je uz snimak.

Za sve vas koji niste videli Stanijin skoro skroz goli selfi, pogledajte u nastavku teksta, kao i ostale njene seksi fotke: 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    2. septembar 2020 | 13:03

    Na 140 cm visine grudi broj 6! Katastofalno izgleda. Naduvala glavu botoksom. Kao Bratz lutka je!

  • Урош (ЦЗБГ)

    2. septembar 2020 | 13:02

    Пластика се топи на сунцу

  • Sju

    2. septembar 2020 | 11:12

    Svaka čast,umna,obrazovana,ambiziozna,inteligentna,radna,mlada osoba.Uzor mladim devojkama,kako postati poznata starleta samo u Srbiji,gde je to izuzetno cenjen i mnogo placen posao...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA