≫ 

Možete li pogoditi čija je koja guza: Srpske lepotice zbog ovih slika dobijaju hiljade komentara

Nije ovo leto bilo beznadežno, niti je manjkalo "serviranih" zadnjica na društvenim mrežama

  • 25
Guze, Mia Borisavljević, Aleksandra Prijović, Jelena Karleuša, Sandra Afrika, Teodora Džehverović Foto: Instagram/miaborisavljevic, Instagram/aleksandra__official, Instagram/karleusastar, Instagram/sandraafrika, Instagram/teodoradzehverovic

Iako se činilo da će ovo leto zbog pandemije biti beznadežno i da će ukrasti one blagodati mora za kojima svi žudimo tokom zimskog perioda, brojne estradne ličnosti ipak su iskoristile letnje mesece da se okupaju i osunčaju, a isto tako i da pokažu čime raspolažu.

Tako su fanovima i široj javnosti "servirale" svoje atribute, a, ruku na scre, bilo je i onih koje su baš rešile da pokažu koliko su se osunčale, pa su maksimalno "oslobodile" zadnjicu, a onda je i ponosno istakle.

Nekima je bilo vruće, nekima je preskočilo srce, nekima je skočio pritisak...a jedno je sigurno - na seksi fotke pevačica koje donosimo u nastavku teksta niko nije ostao ravodušan.

Dara Bubamara, Milica Pavlović, Aleksandra Prijović, Sandra Afrika, Milica Todorović, Mia Borisavljević, Teodora Džehverović, Kija Kockar, Severina... Onako su se baš opustile na moru, neke su letovale i više puta, pa se obradovao i Instagram zbog njihovih golišavih fotki.

Počastile su estradne ličnosti ovog leta sve svojim guzama i fanovi su jedva dočekali da vide kako izgledaju u bikiniju, a na vama je da zaključite čija je najbolja.

Seksi guze srpskih pevačica: 

Naravno, nikako ne smemo zaobići ni Jelenu Karleušu, koja je ove godine svakodnevno častila fanove vrelim izdanjima i objavila najviše slika sa zadnjicom u prvom planu, a budući da je liniju dovela do savršenstva, nije ovog leta ni manjkalo razgolićenih fotki.

Guza, grudi, najoriginalniji i najmanji bikiniji koje je mogla da "iskopa", seksi atributi iz svih uglova...sve to je JK ove godine predstavila onako do detalja, a poslednja destinacija na kojoj je bila je Turska.

I, naravno, Jelena iz tog razloga i zaslužuje posebnu galeriju, pa uživajte:

Video: Vrckala guzom, a onda napravila špagu: Teodorin seksi ples na bazenu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • tea

    2. septembar 2020 | 13:21

    one nista drugo i neznaju da pokazu osim guze i grudi.

  • .

    2. septembar 2020 | 13:53

    Neko ima u guzi,neko u glavi....!

  • смехотека

    2. septembar 2020 | 14:51

    Може ли неко да замоли ову Дару Бубамару да плати некога ко зна да ради фотошоп. Ово није хумано. На једној слици помери баба себи кичму као да је увијени пешки а на другој се није потрудила да промени боју на брашу како би сакрила бубуљице и целулит са задњице. Па бре бабо имаш толико пара а стисла си се да платиш неког клинца 100еура да те направи на девојку. Радојка дубоко си ме разочарала.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA