≫ 

Ceca promenila imidž! Prvo iznenadila kratkom kosom, a zatim se pohvalila novom frizurom

Iako je želela da predstavi novu frizuru, pažnju je privukao i njen dekolte

  • 14

Ceca Ražnatović od juna uživa u novoj ulozi, u ulozi bake i najviše vremena ovog leta posvećuje malom Željku Ražnatoviću. Ipak, od septembra je čekaju nove obaveze, pa je uspela i da nađe vremena za promenu imidža. 

Folk zvezda je na Instagramu objavila prvo snimak na kojem je pokazala da je skratila kosu, što do sada njeni fanovi nisu imali priliku da vide, a već na drugom snimku vidi se kako joj frizer nadograđuje kosu.

Svojim dobro poznatim pogledom uspela je da zavede i pokrene lavinu komentara dugim loknama koje su joj odlično pristajale, a ono što je još veću pažnju privuklo jeste dekolte.

Reklo bi se da je Ceca bila u bade mantilu dok su joj sređivali frizuru i šminkali je, ali je poseban akcenat na tome da ga je razgrnula dok se snimala, pa je umalo pokazala i previše.

Ipak, folk zvezda nije otkrila za koju priliku je bilo ovo uređivanje i menjanje imidža, obzirom na to da je na trećem storiju pokazala i nešto drugačiju boju kose, usklađenu sa drugačijom šminkom.

Video: Ceca zapevala svoju baladu, sin joj poručio: Gde tu najskuplju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA