≫ 

"Mali moj, čuvaj i slušaj svoju mamu...": Toma Panić pre ulaska u Zadrugu objavio emotivnu poruku

Tomu je u karantin ispratila Nadežda, sa kojom ima dete

  • 9
Toma Panić, Nadežda Biljić Nadežda i Toma pred njegov ulazak u karantin/Foto: Nikola Tomić

Jedan od učesnika Zadruge 4, koja počinje u nedelju. 6. septembra na televiziji Pink, jeste i bivši zadrugar Tomislav Panić.

Toma i Nadežda dobili su sina Longa u martu ove godine, a pevačica se porodila dva meseca pre termina nakon komplikacija u trudnoći. Iako su njihovi fanovi voleli da ih gledaju u Zadruzi zajedno, u četvrtu sezonu rijalitija ući će samo Toma, koji je, kao i ostali učesnici, u petak došao u karantin.

Ispratila ga je Nadežda, a Toma se pre odlaska na Instagramu pozdravios a fanovima uz poruku koju je uputio sinu. Takođe je uz poruku objavio i sliku malog Longa, a posebno je istakao da treba da čuva i sluša mamu.

Nadežda ispratila Tomu u karantin:

- Mali moj, voli te tata najviše, tj. ne znam kojom rečju da opišem koliko te volim i šta mi značiš! Moje sve na svetu, moj ponos, moja sreća, svaki moj otkucaj srca je za tebe! Biće ovo dug period za nas dvoje, ali ti si moj borac, a ja tvoj! Moj mali Longo, budi dobar kao što i jesi, i slušaj svoju mamu i čuvaj je - napisao je Toma.

Toma Panić Tomina objava na Instagramu/Printskrin: Instagram/iamtomapanic

Video: Toma ulazi u Zadrugu 4, Nadežda ga ispratila u karantin

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ilija Cvorovic

    5. septembar 2020 | 07:14

    Kakvi su to balvani, ne kontaju da su produkciji najvazniji ovi likovi sto imaju porodicu, zahvaljujuci tom rijalitiju i ova porodica kao i mnoge druge ce se raspasti zbog buduce preljube, ne kazem da ce biti ali velika verovatnoca da hoce, i posle toga ulazi i drugi partner, da bi se svadjali, narodu bilo zanimljivo gledati tudja posla a naravno produkcija za to vreme trlja ruke.

  • Eeee

    5. septembar 2020 | 07:21

    Ostaces ti bez zene i deteta samo udji.Znamo te kakav si sa zenama hahaha

  • Mirsada88

    5. septembar 2020 | 03:13

    Longo? Da li se dete zaista zove Longo? Longo Panic?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA