≫ 

Devedesetih godina je bila velika eks-Ju zvezda, sada živi u kući od gline i dalje od javnog života

Poznata pevačica koja je devedesetih godina bila veoma popularna, se povukla iz javnosti i promenila je život iz korena

  • 6
Ivana Banfić Ivana Banfić Printskrin: Youtube/CityRecordsOfficial

Hrvatska pevačica i plesačica Ivana Banfić (50), koja se proslavila devedesetih godina brojnim hitovima, sada živi drugačijim životom, povukla se iz javnog života i sa scene i živi u kući od gline.

Pevačica koja je devedesetih bila zvezda na muzičkoj sceni, se prva podvrgla plastičnim operacijama i lečila se od alkoholizma, a sada živi mnogo mirnijim načinom života. Totalno se povukla iz medija, a iako ulazi u šestu deceniju izgleda fantastično.

Dva puta se udavala. Prvi put sa Robertom Magićem s kojim je u braku bila 12 godina od 1993. do 2005. godine i od koga se rastala mirnim putem. Ipak, pevačica se nakon razvoda odala alkoholu, a prijavila se i na kliniku za odvikavanje. Sa njom je sve vreme bio tada već bivši suprug koji joj je pružio podršku, a kada se izlečila od poroka upoznala je Kruna Ladišića, producenta jedne TV stanice, s kojim je uplovila u drugi brak.

Kada je zatrudnela prvi put, imala je spontani pobačaj, a tokom druge trudnoće je morala da miruje svih devet meseci kako bi izgurala trudnoću. Dobila je sina Jana i nakon toga se povukla iz javnosti.

U javnosti je govorila i o estetskim zahvatima kojima se podvrgla.

- Zbog komplikacija sam opet morala da idem na operaciju. To je bilo zaista bolno iskustvo. Definitivno više ne bih išla na nikakve zahvate, ne da mi se više. Previše sam zavolela sebe i svoje telo da bih išla da ga mučim na taj način - rekla je Ivana u jednom intervjuu, a prenosi Mondo.

Promenila je život iz korena i danas živi dosta drugačije. Dosta vremena provodi u prirodi, okopava zemlju, gaji biljke, a na Instagramu često objavljuje fotografije na kojima se vidi da uživa u tome što radi.

- Da mi je neko rekao pre 11 godina kada sam prvi puta posetila Indiju i bila u pustinji Thar da ću jednoga dana živeti u Hrvatskoj u ovakvoj kući građenoj od prirodnih materijala gline, slame, drva rekla bih mu.. ma daj, možeš misliti! Uskoro će naša porodična kućica biti gotova. U prirodi kraj reke Kupe u šumici. Znakovi su svuda oko nas, samo ih treba videti i prepoznati šta nam govore. Nekako sam mišljenja i verujem u to da je sve zapisano i dogovoreno tamo negde gore - poručila je Ivana svojim pratiocima na Instagramu.

Podsetimo, njena najpoznatija pesma koju skoro svi znaju jeste duet sa Dinom Merlinom pod nazivom "Godinama", a spot možete pogledati ispod teksta.

Video: Cobi: Želim da sarađujem sa Dinom Merlinom!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA