≫ 

Žene tenisera su uglavnom doterane i sređene, a pogledajte kako izgledaju kada skinu "masku" s lica

U našoj galeriji u tekstu pogledajte kako izgledaju supruge slavnih domaćih tenisera: Jelena Đoković, Aleksandra Troicki, Biljana Tipsarević i Mina Zimonjić bez šminke

  • 24
Biljana Tipsarević, Jelena Đoković, Aleksandra Troicki, Mina Zimonjić Foto: ATA Images

Supruge domaćih popularnih tenisera su u javnosti uvek doterane, našminkane i lepe, međutim ima i onih koje preferiraju prirodan izgled i često se pojavljuju bez šminke.

Neke od najlepših supruga tenisera su bez sumnje Jelena Đoković, Aleksandra Troicki, Biljana Tipsarević i Mina Zimonjić, koje su se s vremena na vreme na tribinama pojavljivale i bez šminke i time osvojile simpatije publike, kao i mnoge pozitivne komentare na račun svog izgleda.

Jelena Đoković, supruga prvog tenisera sveta Novaka Đokovića, već godinama važi za jednu od najmodernijih žena koja promoviše ženstven i prirodan izgled, a često otkriva trikove kojima bez trošenja novca kod frizera možete urediti svoju frizuru.Tako je nedavno otkrila da ona kosu uvija kod kuće krpicama, a u poslednjih nekoliko godina je skoro uvek u javnosti bez šminke i promoviše negovan izgled lica, pa je samim tim uzor mnogim ženama.

Modna kreatorka Biljana Tipsarević, supruga bivšeg tenisera Janka Tipsarević, je prava ikona stila i svojim oblačenjem često inspiriše mlade devojke. Retko je možete videti bez šminke jer je uvek lepo doterana, ali kada "skine masku" i dalje izgleda prelepo. Pravi povod za objavljivanje fotografije bez šminke bio je kada se nedavno porodila i na svet donela sina Nou.

Aleksandra Troicki, supruga Viktora Troickog, se pre nego što se udala bavila mankenstvom, a bila je zapažena u brojnim muzičkim spotovima, u kojima je imala glavnu ulogu.

Među njima su i ekranizacije za dve pesme Seke Aleksić "Mamurna" i "Brodolom", dok se u poslednjih nekoliko godina povukla iz javnosti i posvetila se svojoj deci i porodici, a nedavno je rodila i drugo dete, zbog čega je teniser Viktor bio presrećan i kaže da se potpuno pronašao u ulozi oca.

Mina Timonjić, supruga Nenada Zimonjića često na društvenim mrežama objavljuje fotografije u prirodi, gde sa svojom porodicom šeta, kampuje i uživa u rekama po  Srbiji, a na tim fotografijama uglavnom ima veoma malo šminke ili je nema uopšte, pa u prvi plan dolaze njene plave oči i lepo lice koje oduševljava fanove njenog supruga, pa joj često ostavljaju pozitivne komentare na Instagramu.

U galeriji u tekstu pogledajte kako izgledaju ove lepe dame kada su u prirodnom izdanju i napišite koja je po vašem mišljenju najlepša bez šminke.

Video: Noletova Jelena oduševila žene trikom za savršenu frizuru koji ne košta baš ništa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojana Bg

    13. septembar 2020 | 12:59

    Gospodja Mina Zimonjic prelepa,iako je najstarija od prikazanih.

  • DARKO 100%

    13. septembar 2020 | 11:49

    Ja bi dao Nobelovu nagradu onome ko je izmislio sminku,on je uticao na na natalitet i brakove.jer mnogi su se zaljubili u lice sa sminkom jer da toga nije bilo u samom startu ko zna kako bi bilo

  • Сеновић

    13. septembar 2020 | 15:04

    Ђоковић ову своју авет може да пошаље на пусто острво са бродоломницима, могао би да буде миран.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA