≫ 

Strugar: "Bio je u alkoholisanom stanju kad me je udario", radnik salaša: "Rekao mi je da smrdim"

Posle glumčeve izjave, radnik salaša izneo je svoju stranu priče

  • 17
Petar Strugar Petar Strugar/Foto: ATA Images

Petar Strugar prijavio je u četvrtak policiji da je fizički napadnut, prema njegovim tvrdnjama, od strane radnika na salašu u Jakovu, čiji je glumac zakupac.

Nakon Petrove izjave za naš portal, oglasio se i radnik salaša i izneo svoju stranu priče sa tvrdnjom da nije bio u alkoholisanom stanju.

- Prvo, nisam bio u alkoholisanom stanju, kako Petar kaže, to nije istina. I ja mogu da kažem sad da je on bio pijan, mogu da kažem šta hoću, je l' to odmah znači da je stvarno taj neko pijan? - izjavio je Ivan G. za Blic.

- Ja sam njemu prišao i rekao mu da pokupi konjski izmet koji nikad ne čisti i nalazi se svuda. Nema smisla da tako izgleda salaš. On se uhvatio za prepone i rekao mi: "Hoću, sutra malo" - dodao je.

- Tu smo ušli u prepirku, on je nosio kacigu... Rekao sam mu da mora da se čisti, a on mi je poručio: "Smrdiš!". Normalno, kad sam od pola 7 ujutru tu i radim. Desio se fizički kontakt, al' kako je nosio kacigu sigurno nije mogao da ima ikakvu povredu. Glumac je, pa voli da glumi. Policija je posle umešana, dao sam izjavu, dao je i on. Sledi postupak - zaključio je.

Petar u svojoj izjavi tvrdi da je radnik bio u vidno alkoholisanom stanju, a u nastavku je glumčeva izjava.

- Krenuo sam kući iz konjičkog kluba Stremen koji držim. Zaustavio me je radnik salaša i, kada sam se zaustavio, čovek u vidno alkoholisanom stanju me je udario. Prijavio sam slučaj policiji i to je dalje u njihovoj nadležnosti - izjavio je u četvrtak uveče za Telegraf.rs.

Kako smo saznali dan posle incidenta, nakon što je Petra navodno udario radnik salaša pesnicom u glavu, moraće na operaciju pošto ima prelom nosa, kao i prelom orbite (očne šupljine), što mora da se reguliše hirurškim putem.

Do incidenta je došlo na salašu u Jakovu, gde Strugar drži konjički klub Stremen i gde svakodnevno odlazi zbog konja.

Video: Od sada ću Petra da zovem strugotina! Urnebesne Telegraf Jetset Asocijacije sa Milicom Todorović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • HAJ

    11. septembar 2020 | 11:01

    I dok je stanovao na Senjaku u Beogradu pustao je svog psa po komsijskim dvoristima da vrsi veliku nuzdu i nikada nije skupljao. Totalna nekultura ,tako da verujem radniku na salasu.

  • dg

    11. septembar 2020 | 10:58

    Vjerujem ovom liku da se sve odigralo onako kako navodi.

  • Ako

    11. septembar 2020 | 12:27

    E da vidis kako je kad te smrdljivi fizikalac izmlati. Eto, sad uzivaj u svojoj mirisljavosti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA