Milena Ćeranić navodno već godinu dana u vezi sa zauzetim košarkašem?

Mladi košarkaš joj navodno već mesecima obećava da će ostaviti verenicu

  • 8
Milena Ćeranić

Milena Ćeranić, Foto: Nikola Tomić

Pevačica Milena Ćeranić (34) je navodno skoro godinu dana u tajnoj vezi sa crnogorskim košarkašem M. M. (27), koji već ima verenicu.

Poznato je da je pevačica pre nekoliko godina bila u kratkoj romansi sa Vladimirom Dašićem, koji je tada sa njom varao trudnu suprugu.

Prema rečima izvora bliskog pevačici, u sedam godina mlađeg sportistu iz Bara zaljubila se na prvi pogled, a i ona se njemu dopala, piše "Kurir".

Sasvim slučajno su se upoznali, čuli se telefonom, ubrzo i sreli. Od sredine prošle godine navodno su uplovili u romansu, koja i dalje traje, mada Ćeranićka, kako piše navedeni portal, nije zadovoljna trenunom situacijom jer joj Marko već mesecima obećava da će ostaviti svoju verenicu.

Milena je zbog toga vrlo nesrećna i navodno je pokušala nekoliko puta da prekine odnos sa košarkašem, ali nije mogla jer se jako zaljubila u njega, a ni košarkaš ne želi da prestane da se viđa sa njom.

Kako bismo proverili tačnost ovih navoda pokušali smo da stupimo u kontakt sa pevačicom i dobijemo njen komentar, ali je bila nedostupna.

Podsetimo, pevačica je romansu sa oženjenim Dašićem započela 2011. godine, a njihova turbulentna ljubav je okončana raskidom koji se dogodio pre dve godine.  Milena je sve vreme demantovala da ima bila šta sa oženjenim košarkašem, ali su ih paparaci uhvatili zajedno, i to nekoliko puta.

Video: Ćeranićka o svojim seksi fotkama i slikanju za Maksim

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA