Nova sezona "Zvezde Granda - Specijal": Bekuta i Kaća mutile jaja, Keba pričao o svom neverstvu

Mnogo noviteta je u novoj sezoni

  • 0

Nova sezona emisije Zvezde Granda Specijal donela je mnogo promena, pa će od ove imati mnogo više gostiju, zanimljivih priloga i muzike. 

Tako ćemo ove nedelje videti Anu Bekutu, Milutina Mrkonjića, Kaću Živković i Kebu u sasvim drugačijim ulogama od standardnih.

Naime, Bekuta i Kaca pokazale su zavidno umeće u mućenju jaja, ali su rekle i šta zaista misle o svojim koleginicama.  Atraktivna Leskovčanka otkrila je da li koristi steroide.

S druge strane, Mrkonjić je otvoreno pričao o odnosima sa Ivicom Dačićem, ali i otkrio kako se Slobodan Milošević ponašao u kafani i koje pesme su mu bile omiljene. Keba je u emisiji otvorio dušu i pričao o svojoj supruzi, ali i o tome na koji način joj je bio neveran.

Osim atraktivnog sadržaja, zanimljivo je i to što su se u ovoj sezoni poznatom i oprobanom dvojcu Sanji Kužet i Voji Nedeljkoviću, pridružili i dobro znani novinari i voditelji Vesna Milanović i Siniša Medić, te je ova emisija već postala unikatna po voditeljskom četvercu.

Šta se jos dešavalo u emisiji i ko je Ani Bekuti prorekao sudbinu, pogledajte u nedelju, 13. septembra, od 13 časova na televizji "Prva".

Video: Zvezde Granda dobile novog člana žirija, Grand muzičkog direktora: Stiglo veliko pojačanje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA