JK za 2 dana na Grandu iskeširala za stajlinge 90.000 €! Na sebi je imala umetničko delo

Jelena je svojim izgledom u obe kombinacije mamila uzdahe

  • 49
Jelena Karleuša Foto: ATA Images

Posle tri meseca pauze počelo je snimanje nastavka sezone muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", a pevačica Jelena Karleuša (42) svojim stajlinzima ponovo je oduševila.

Jelena važi za nekog sa nepogrešivim stilom, ko može na pravi način da iznese bilo koji komad garderobe, bez obzira na to da li on vredi nekoliko hilljada ili desetina evra.

Pevačica se na snimanju prve emisije pojavila u zlatnoj kombinaciji, dok je treći snimajući dan na sebi imala kombinezon sa printom umetničkog dela "Otmica Psihe" francuskog umetika Vilijama Adolfa Bugroa.

Jelena je u prvoj kombinaciji bila skockana od glave do pete u zlatno, a njen stajling koštao je tačno 45.590 evra, dok je za drugo pojavljivanje na svoj izgled iskeširala 35.474 evra.

Karleuša je u zlatnoj kobinaciji blistala u Grandovom studiju, a na sebi imala je "Versaće" minđuše od 250 evra, sat marke "Roleks" od 34.000 evra, narukvicu francuskog brenda "Kartier" od 10.000 evra, zlatnu haljinu od 350 evra, kao i sandale od 990 evra.

Pevačica je poznata po svom jedinstvenom ukusu i hrabrošću da iznese bilo šta, pa joj nije bio problem da se pojavi u pravom umetničkom delu, na sebi. Reč je o delu inspirisanom grčkom mitolojijom, ljubavlju prelepe princeze Psihe i boga Erosa.

Za kombinezon JK je iskeširala 527 evra, a naočare "Guči", koje je uparila sa ovom kombinacijom, su 740 evra, sat marke "Roleks" od 34.000 evra i štikle od 215 evra.

Kako izgledaju Jelenini stajlinzi od 45.590 i 35.474 evra pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

 

Video: Karleuša o željama Atine i Nike, a onda se dotakla teme o novom albumu i pesmama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ilija Cvorovic

    12. septembar 2020 | 16:02

    Ova zena jednostavno nema prirodnu lepotu, zena se predstavlja kao pevacica a ona je ustvari rijaliti igrac bez rijalitija, na sve druge nacine privlaci paznju samo ne pevanjem

  • Zis

    12. septembar 2020 | 18:45

    Nista joj to ne vredi ,ona je jedna nesrecna zena,koja pati za pravim muskarcem kojeg nikada nije imala kraj sebe. Da nije tako ona bi bila verna ovom njenom amzi koji joj daje tolike pare da trosi na gluposti.

  • Aca

    12. septembar 2020 | 16:58

    Pijaca ISTAMBUL! Sta se palite da je original!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA