≫ 

Životna drama glumca Tihomira Arsića: "Borim se sa rakom"

- Trebalo je da igram u filmu ulogu koja se tiče teme dobrog čoveka koji umire od raka i tada sam saznao da imam rak pankerasa - rekao je Tihomir

  • 23
Tihomir Arsić Foto: Marko Jovanović

Glumac Tihomir Arsić danas, 12. septembra, pojavio se na svečanosti promocije novih potporučnika Vojske Srbije gde je čitao odlomak iz knjige "Solunci govore".

Kako se dugo nije pojavljivao u javnosti, mnogi ga na prvi pogled nisu prepoznali. Naime, Tihomir se već dve godine bori sa rakom pankreasa.

- Imam 30 kilograma manje, dve godine se borim sa tom bolešću. Trebalo je da igram u filmu ulogu koja se tiče teme dobrog čoveka koji umire od raka i tada sam saznao da imam rak pankerasa - rekao je Tihomir za Blic.

Tihomir je pozorišni, televizijski i filmski glumac prepoznatljiv po ulogama u filmovima "Dečko koji obećava", "Veliki transport", "Igmanski marš", "Pejzaži u magli"...

Televizijska publika ga je nedavno gledala u ulozi fudbalskog menadžera Barona u popularnoj seriji "Ubice mog oca". Arsić je bio u braku s pevačicom Biljanom Krstić s kojom ima dve ćerke, Milicu i Lenku.

Od 2011. godine je u braku s balerinom Jelenom Ćosić s kojom ima ćerku Veru i sina Arsenija. Živi na relaciji Beograd - Belanovica.

Video: Estrada je jako prisutna, i to nije nešto meni strano! Nikola Rakočević o seriji Pevačica

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA