• 8

Saša Popović više nema ni 1% vlasništva u Grand produkciji

, Telegraf

Popović je prodao svoj udeo od 24 odsto, koji je imao u Grandu

  • 8
Zvezde Granda

Saša Popović, Foto: ATA Images

Saša Popović (66) prodao je poslednjih 24 odsto udela koje je imao u Grand produkciji.

Naime, Кomisija za zaštitu konkurencije (КZК) odobrila je koncentraciju na tržištu koja nastaje sticanjem potpune kontrole beogradske Grend Slem Grupe nad Grand produkcijom, navodi se u rešenju objavljenom na internet stranici te komisije.

Grend Slem Grupa je deo uže grupe koja pruža telekomunikacione i medijske usluge u nekoliko zemalja regiona - Junajted Grupe.

Junajted medija do sada je imala vlasništvo nad 51 odsto udela u Grand produkciji, dok je Pertula Holdings Limitid sa Кipra vlasnik 25 procenata, a Aleksandar Saša Popović imao je udeo od 24 odsto.

Кomisija je odobrila da Pertula i Popović prodaju svoje udele i da bude uspostavljena jedinstvena kontrola nad Grand produkcijom, prenosi Tanjug.

Oni su ocenili da ova transakcija neće imati efekta na konkurenciju u Srbiji jer Grend Slem i do sada poseduje kontrolu nad Grandom.

Grend Slem Grupa je pod krajnjom kontrolom fondova koje savetuje BC Partnert LLP, što je međunarodni privatni investicioni fond sa sedištem u Londonu.

Grand produkcija osnovana je 1998. godine, a njena pretežna delatnost je snimanje i izdavanje zvučnih zapisa i muzike, kao i proizvodnja i emitovanje televizijskih programa Grand i Grand 2.

VIDEO: Saša Popović: Dobio sam 100 evra od države, ali sam mnogo više donirao

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Febo

    Auu,jadnicak.od cega li ce sad da zivi pod stare dane

  • Срб

    Објавите број рачуна да му уплатимо да преживи а и држава да помогне много их је задужио плаћањем пореза

  • Rooko

    Gledam ovoga coveka i nemogu da mu se nacudim,kakva susumiga je bio u orkestru slatki greh.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima