"Nas to ne interesuje!" Nebojša Pajkić o tome što Zorana organizuje žurku u belom za pokojnu Isidoru

Žurka u belom navodno je bil poslednja želja književnice

  • 4
Zorana Pavic, Isidora Bjelica, Nebojsa Pajkic Zorana, Nebojša Pajkić, Isidora Bjelica/Foto: Instagram/isidorabjelicapajkic, ATA Images

Suprug pokojne književnice Isidore Bjelice, Nebojša Pajkić, oglasio se na temu žurke u belom koju je pevačica Zorana Pavić želela da organizuje nakon Isidorine smrti.

Poslednju želju srpske književnice otkrila je Zorana nakon Isidorine smrti, kada je na društvenim mrežama objavila poruku kojom se oprostila od prijateljice.

- Čuvam tvoju poruku..."Pingvi, kada odem...organizuj neku žurku u belom...znaš me, nisam ti ja za tu neku tugu i prenemaganje"... Održaću obećanje...biće žurka u belom... Kada tvoja izmrcvarena duša bude "na sigurnom"...a ti nam namigni ispod nekog ludog šešira...da je sve u redu...i da više ništa ne boli... Neponovljiva moja Pingvi... Anđeli ti sve rane zalečili... - napisala je Zorana tada na svom Instagram profilu.

Suprug Isidore Bjelice tim povodom otkrio je da nema ništa protiv žurke, ali da njega i njegovu decu tako nešto ne interesuje.

- Nas ta žurka ne interesuje. Mene je Zorana tek juče zvala da se dogovorimo oko toga i ja sam objasnio da nećemo davati nikakvu zabranu, ali da nam to nije u interesu da pravimo - rekao je Pajkić za "Blic".

Podsećamo, Isidora Bjelica preminula je 5. avgusta posle duge i teške bolesti, u 53. godini.

Video: Poznati na sahrani Isidore Bjelice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    14. septembar 2020 | 17:38

    Žurka sećanja.......

  • Mara

    14. septembar 2020 | 23:43

    "U interesu" sta znači ovo..zar sad treba da se radi ono sto im je u "interesu" ostalo ne podrzavaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA