≫ 

Farmerke joj 2 broja veće, pa ih stalno navlači: "Prepolovljena" Indi u brusu došla na Grand

Prmenila je fizički izgled, ali ne i imidž, a grudi su ostale njen glavni adut i nakon drastičnog mršavljenja, pa ih i dalje ističe

  • 9
Indira Aradinović Indi Indi/Foto: Nikola Tomić

Pevačica Indira Aradinović Indi pojavila se ove srede na snimanju Zvezda Granda u Košutnjaku kompletno drugačija, bar što se tiče kilaže.

Nakon borbe za život posle operacije smanjenja želuca kojoj se podvrgla u martu, Indi se gotovo prepolovila, a poznato je da je prethodnih godina muku mučila sa viškom kilograma, zbog čega se retko i pojavljivala u javnosti.

Izgubljeni kilogrami i te kako su uočljivi, a pevačica se nedavno pohvalila kako sada ima 58 kilograma, pa ponosno ističe tanak struk i trbušnjake koje ranije nikada nije imala.

Na snimanju se pojavila u belim farmerkama koje su joj bile primetno veće, a čak ni nešto nalik kaišu nije pomoglo da ne mora da ih navlači. Ispod čipkaste majice koja je, rekli bismo, bila tu tek toliko da je ima, nosila je beli brushalter koji se jasno video.

I ovaj put je istakla svoj glavni adut - bujno poprsje, koje, kako se čini, nije daleko od onog kakvo je imala, pa i dalje može da ga "promoviše". 

Uhvatili smo Indi kako izlazi iz automobila, kako se saginje da sredi sandale, navlači pantalone... A iznenađujuće je i to što sada koristi znatno manje šminke u odnosu na ranija pojavljivanja.

- Samo mi znamo kroz šta smo prošli, pogotovo ja. To sve tako sjajno i bajno izgleda, ali pravi pakao ste imali prilike da vidite. Sada je sve to iza mene i hvala Bogu na tom iskušenju, jer sam postala još jača - rekla nam je Indi nedavno i otkrila da je čak ni drugarica nije prepoznala.

Video: Indi se prepolovila, drugarica je ne prepoznaje: To sve tako sjajno i bajno izgleda, ali...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA