Novi detalji skandala: Ljupka Stević partnera udarila pesnicom, oduzeta joj puška

Pevačica je posle skandala, kako je priznala, popila više tableta za smirenje

  • 12
Ljupka Stević Foto: Marko Jovanović

Pevačica Ljupka Stević sinoć je, 16. septembra, bivšem dečku i pukovnik policije Dragiši Simiću uništila dva automobila, a saad su isplivali novi detalji.

Ljupka je u naletu besa uletela u kafić koji je bio pored parkinga, ušla je da uzme času vode, a kada se konobar okrenuo zgrabila je makaze i izletela kako bi mogla da uništi automobile generalu, piše Bilc.

Nakon što je izgrebala i uništila vozila, ušla je u stan i dok je Dragiša ležao ona ga je, navodi se, udarila pesnicom u glavu, a tada je Simić izleteo iz stana i taksijem odjurio u nepoznatom smeru.

Ruka joj je bila krvava od udaranja i lomljenja prozora na automobilu, navodi gorepomenut medij, pa je zog toga iala intervenciju na VMA i sada nosi zavoj.

Navodno joj je policija oduzela pušku, koja je tokom pretresa pronađena u njenom automobilu, a u policijskom izveštaj, piše pomenut medij pevačica je popila više tableta za smirenje.

- Anamnestički pacijentkinja daje podatak da je popila više lekova za smirenje od 6 mg. Tablete je popila nakon stresne situacije. Na desnoj podlaktici je posekotina glatkih ivica i distancira se od suicida. Bila je svesna na pregledu. Dijagnoza je predoziranje lekovima bez ispunjene kliničke slike. Nakon terapije i opservacije je svesna i stabilna. Nema indikacije za daljim toksikološkim lečenjem. Potreban pregled vaskularnog hirurga - stoji u izveštaju.

detalji

Video: Nije hteo da se razvede, zavlačio me je: Ispovest Ljupke Stević nakon uništavanja auta svog dečka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragisina zena

    17. septembar 2020 | 19:33

    To što si ti uradila njegovoj ženi desilo se i tebi! Zato pravac u mišiju rupu a ne ovako javno da se blamiraš!

  • Ccv

    17. septembar 2020 | 17:31

    Sta ce ti bre dedusina, pa on ima unuče!Sama zaradjujes pare nadji nekog mladog i budi srecna, uzivaj u zivotu!

  • Sima

    17. septembar 2020 | 17:30

    Nisam za ovu vlast,ali ovaj kako sam sebe zove general je produkt proslih vremena,kada je zario i palio u saobracajnoj policiji. Kaznjavao narod,a sredjivao kazne estradi i ostalim sumnjivim licima. Zbog toga je i ovako stanje u saobracaju,sto pojedini rade sta hoce jer misle da im niko ne moze nista

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA