≫ 

"Munje" na okupu posle 20 godina: Pop, Kata i Lola ponovo oduševili

Sergej, Maja i Milica nema koga nisu podsetili na neka druga vremena i dirnuli ovom fotografijom, nastalom u Beogradu

  • 3
Munje, film

Čuvena scena iz filma "Munje"/Printskrin: Youtube

Na veliko oduševljenje svih zaljubljenika u "Munje", a verujemo da među vama ne postoji onaj kome pomen ovog filma ne izmami osmeh na lice, glumačka postavka koju čine Sergej Trifunović, Maja Mandžuka i Milica Vujović okupila se posle 20 godina.

Ovaj trojac, mnogima omiljeni iz još omiljenijeg filma u režiji Radivoja Andrića, okupio se posle dve decenije, koliko je prošlo od legendarnog domaćeg ostvarenja. Tačnije, 19 godina je prošlo od njegovog prvog prikazivanja.

Fotografiju koja je oduševila sve koji vole "Munje" objavio je Sergej na Instagramu. Prema mišljenju mnogih, Maja i Milica izgledaju još lepše nego što su izgledale u "Munjama", a komentar koji je nasmejao čak i njih je onaj sa ispisanim "3221-847", što je inače Lolin broj telefona koji se provlači kroz film.

- Prvi susret posle 20 godina... Kata i Lola - napisala je Maja uz objavljenu fotografiju nje i Milice, dok je Sergej na radost fanova objavio još jednu fotografiju, na kojoj su njih troje.

"Munje" su zaludele sve 2001. godine, a glavnu glumačku ekipu činili su: Boris Milivojević, Sergej Trifunović, Nikola Đuričko, Maja Mandžuka, Milica Vujović, Zoran Cvijanović i neprikosnoveni Nebojša Glogovac, koji nažalost više nije među nama.

Film koji je širio i koji i dalje širi pozitivne vibracije, čak i posle dve decenije, jedan je od svega nekoliko filmova koji ostavili večni trag u srpskoj kinematografiji i pečat na čitavu generaciju.

Ostao je i danas neiscrpan izvor inspiracije, viceva, dosetki i fora čije se replike i dan-danas koriste u svakodnevnom govoru i mlađih i starijih. Kada naletite na reprizu "Munja", čak i ovoliko godina nakon prvog prikazivanja, retko ko će promeniti kanal.

- Ovo nije ni najbolji treš, ni najbolji film, ali je svakako jedini film u kome sam učestvovao, koji sa velikim zadovoljstvom odgledam svaki put - napisao je Sergej na društvenim mrežama pre tri godine, prilikom emitovanja filma na jednoj televiziji.

Nekad i sad:

Sigurni smo da znate, ali da podsetimo

 

Sergej je u kultnim "Munjama" glumio Popa, Maja Mandžuka glumila je Katu, a Milica je bila u ulozi Lole.

Boris Milivojević nedostaje na slici, što su konstatovali i brojni fanovi filma, ali sigurni smo da će nekom drugom prilikom i on sedeti za njihovim stolom. A, iskreno, voleli bismo da vidimo i ostatak ekipe.

Ova urbana komedija lagana je i neopterećujuća, a sa druge strane vrlo upečatljiva. Iza nje stoji reditelj Radivoje Andrić, poznat po svom prvencu "Tri palme za dve bitange i ribicu", koji je takođe naišao na sjajan odziv publike i rado je gledan i danas.

Soundtrack za film izdao je Radio B-92, a složićete se sa time da je ona u filmu odlična. Posebno se izdvojila svima poznata pesma "Rizlu imaš, ličnu kartu nemaš" koju izvodi "Meso", a glavni vokal ujedno je i Milica Vujović aka Lola.

Komentari: 

Malo poznati detalji sa snimanja

 

Sa takvom glumačkom ekipom, odmah je jasno da je snimanje izgledalo spektakularno.

Jednu od anegdota koja se odnosila na vozačke sposobnosti Sergeja Trifunovića svojevremeno je otkrio režiser Radivoje Raša Andrić, a glumac ju je objavio i na Instagramu.

- Sergej tada nije znao da vozi, a imao je scene vožnje. Uspeo je da se sudari sa vučnim vozilom, iako su bili vezani tvrdom rudom. Drali smo se na njega celu noć. Posle je snimao u Americi film u produkciji Spajka Lija. Glumio je taksistu. I tamo je slupao auto. Posle nam je govorio da smo seljaci, jer smo se drali na njega, a američka ekipa je bez reči dovezla drugi auto - detalji su Sergejevih avantura za volanom koje je glumac objavio 2017. godine.

 
 
 
View this post on Instagram

Provided by @bvanaherbalajzerA post shared by Sergej (@dick_whistler) on

 

Scene koje se pamte 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • maximus

    18. septembar 2020 | 14:52

    "Odakle tebi ovoliko opijata jeli bre? - Nije nase, nasli smo " Hahaahaahahaahahahahahahaha

  • Miroslav

    18. septembar 2020 | 12:43

    Inače, snima se nastavak u saradnji sa TV Prva.

  • HP

    18. septembar 2020 | 15:40

    Ne zna ni sad.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA